mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Király András
Király András László
The Cook Kft.
projekvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Cannes Corporate Media & TV Awards 2018
2018-03-08 19:57 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Cannes Corporate Media & TV Awards várja a kreatív munkákat a kommunikációs ügynökségektől, film producerektől, vállalatoktól, TV csatornáktól és diákoktól.

A versenyre online lehet jelentkezni, minden 2016. január 1. után sugárzott/készült/online közzétett munka pályázhat. A filmek feltölthetők az online regisztrációs rendszerbe vagy elküldhetők DVD-n vagy CD-n. A pályázók az alábbi öt fő kategóriában versenyezhetnek: Corporate Films and Videos, Documentaries and Reports (TV, Online, Cinema), Online Media, Production Arts & Crafts és a Student kategória. Az alkategóriákkal együtt összesen 42 kategóriában lehet indulni. A kategóriák listája egy újabbal bővül: a vállalati videók egy új alkategórát kapott, "360-Degree Videos, Virtual Reality", itt 360 fokos és VR videókat várnak.

Zsűri és a Díjátadó Gála

A független, nemzetközi zsűri tagjai között vannak Oscar és Emmy díjasok, filmrendezők, vállalati film- és média szakemberek, marketing és kommunikációs szakértők. Idén már harmadik éve versenyezhetnek a legsikeresebb vállalatok a Kék Delfin Trófeáért és válhatnak ezáltal az Év Produkciós Irodájává. A Fehér Delfin trófeát - a Grand Prix-t - a verseny legjobb filmje nyeri el. Idén a Díjátadó Gála szeptember 27 és 28 között lesz Cannes-ban, Franciaországban. Ebben az évben is meg lehet tekinteni a díjátadó előtt a pályaműveket a Media Center-ben. A nagy érdeklődésre való tekintettel az előadássorozat, amelyet először 2016-ban szerveztek, folytatódik az idei Gálán is.

Magyar nyertesek

2017-ben rekord számú magyar nyertes született. "E.ON Safety F1rst: The Story of Zoltán Sütő" filmmel a McCann Budapest két kategóriában is aranyat nyert (HR és Internal Communication). Míg az Artificial Group (MOL Multipont Arnold), a Liszt Ferenc Zeneakadémia (Bartók World Competition & Festival - Image Spot) és a Greenroom Marketing Communication (REGNUM TOY STORY ) egy-egy ezüst trófeával térhetett haza.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!