mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Berkes Péter
Dr. Berkes Péter
Ambitious Group
Stratégiai igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Hangos volt a Music Fm 6. születésnapja
2018-03-09 16:53 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Délutáni RoadShow száguldó riportere élő adásban szólította fel a kocsiban ülő hallgatókat a dudálásra csúcsforgalomban.

A minap lett 6 éves a 89,5 Music Fm, ami töretlenül a fiatal felnőttek kedvenc rádiója. A szülinapos csatorna egész nap értékes nyereményekkel lepte meg hallgatóit. De a nap fénypontja kétségkívül az volt, amikor FittiKém, a Délutáni Road Show-ban minden autóst, aki a Music Fm-et hallgatja megkért, hogy egy hangos dudaszóval kívánjon még sok boldog születésnapot a rádiónak. És pontosan, mint hat évvel ezelőtt, ezúttal is zengett a vételkörzet a délutáni csúcsforgalomban.

Az ünnep alkalmából rengeteg hallgató gratulált és mondta el véleményét a 89,5 Music Fm-ről. "Hallgatóközpontú, energikus, őszinte, érdekes, sorjáztak a jelzők, de rengeteg hallgató kifejtette azt is, hogy a 89,5 Music Fm az egyetlen adó, amellyel naponta személyesen találkozni lehet és valóban kíváncsi a hallgatóira, akiknek rendszeresen segítséget is nyújt" - mesélte Kiss Anikó, a rádió vezérigazgatója, akitől megtudtuk azt is, hogy a 89,5 Music Fm életében változás is történik. "Mostantól vasárnap délelőttönként 9 és 12 óra között visszatér az éveken át megszokott, zeneközpontú műsorstruktúra" - hozzátéve, hogy a Music Fm teljes stábja sok sikert kíván a Friderikusz Vasárnap című műsor esetleges folytatáshoz, mivel van létjogosultsága egy olyan adón, amelyhez műsorstruktúrájában, arculatában és hangzásában illeszkedni tud.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!