mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Lakfalvi Lívia
Lakfalvi Lívia
VIVA! Promóció
ügyvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Új vezérigazgató a 103.9 Sláger FM élén
2018-03-12 10:13 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Március közepétől Ürge Dezső váltja Csikesz Erikát a 103.9 Sláger FM vezérigazgatói posztján.

Ürge Dezső, több mint 20 éve kezdte meg pályafutását a média világában. Korábban a 103.9 Sláger FM, a Rádió 1 és számos, más rádió, továbbá a több mint 10 éve működő TriMedia Sales House, a piacvezető rádiókat értékesítő Radio Sales House és az új szereplőként megjelenő Media Time kereskedőházak értékesítési partnereként töltött be pozíciókat.

A 103.9 Sláger FM vezérigazgatójaként fő célkitűzése, hogy a Budapesten és Pest megyében egyaránt kimagasló eredményeket elérő rádió az eddig elért pozícióját tovább növelje a teljes lakosság tekintetében.

"A 103.9 Sláger FM egy erős brand, szakmailag kimagasló csapattal, akik naponta azon dolgoznak, hogy a közönség a jól ismert, megszokott minőségi tartalmakat élvezhesse a rádiót hallgatva. Továbbra is azon leszünk, hogy ez a rádió Budapest és Pest megye egyik legnépszerűbb, minden igényt kielégítő adója legyen" - mondta az újonnan kinevezett vezérigazgató.

Csikesz Erika, korábbi vezérigazgató, külföldön folytatja karrierjét, ezért nehéz döntés után, közös megegyezéssel vált el a rádiótól.

"Az elmúlt másfél évben csapatommal rendkívüli eredményeket értünk el Budapest és régiója prémium márkájával, a 103.9 Sláger FM-mel. A hallgatottság és a bevételi adatok minket igazolnak, hiszen rekordokat döntöttünk. A tekintélyes tévés múltam mellett immáron a rádió is az életem részévé vált, azonban most külföldön folytatom pályafutásomat és Belgiumban fogok élni" - mondta Csikesz Erika, akinek Radu Morar - a 103.9 Sláger FM tulajdonosa - a rádióért végzett sikeres munkáját nagyra értékelve megköszönte eddigi tevékenységét és helyére Ürge Dezsőt nevezte ki vezérigazgatónak.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!