mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Vámos-Hegyi Attila
Vámos-Hegyi Attila
Mediafon Kft., managing director
elnök


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Szakmai elismerésben részesültek a Kossuth Rádió munkatársai
2018-03-16 10:12 [MTI + Mediainfo.hu]

Szerkesztő-riporter Táncsics-díjat vehetett át Balog Zoltántól, az emberi erőforrások miniszterétől, a Kossuth Rádió miskolci tudósítója pedig a MTA Miskolci Területi Bizottságának Sajtó Díját kapta.

Mács Ildikó, a Kossuth Rádió szerkesztő-riportere Táncsics-díjat kapott az emberi erőforrások miniszterétől a Vígadóban. Mács Ildikó több évtizede rádiózik és számos riportot készített már Felvidékről. A szerkesztő-riporter nyolc éve követi nyomon a Berzétei árvaház megépülésének sorsát és munkájával tevékenyen járult hozzá, hogy az árvaház el is készült. Mács néprajz szakon végzett az egyetemen, számára fontos a falusi emberek élete, az értékmegőrzés, a határon túli ügyek felkarolása, segítése.
Riportjai a Határok nélkül, a Vasárnapi újság és a Hajnal-táj, portréi az Arcvonások című műsorokban hangzanak el.

"Nagyon boldog vagyok, hogy megkaphattam ezt a díjat. Úgy érzem, hogy az elismerésben a magyarországi és a határon túli hallgatók szeretete is benne van. Úgy érzem, az elmúlt évtizedek munkája köszön vissza a Táncsics-díjban" - mondta a szerkesztő-riporter.

B. Tóth Erika, a Kossuth Rádió miskolci tudósítója a Magyar Tudományos Akadémia Miskolci Területi Bizottságának Sajtó Díját kapta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés március 14-i ünnepségén. A Kossuth Rádió tudósítója az elismerést a Napközben című műsorban elhangzott Gyermekbántalmazásról szóló, a Vasárnapi
Újságban a Szervátültetés témakörét feldolgozó és a Közelről című műsorban az Ikerkutatással foglalkozó riportért kapta.

"Nemcsak a tudományos témák állnak az érdeklődésem középpontjában, hiszen nagyon sok szociális riportot készítettem már életemben. Engem az ember, az emberi élet, az emberi érzések érdekelnek. Ezek azok a dolgok, amik megfognak" - árulta el B. Tóth Erika.

MTVA-OTS-MTI


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. november 20-21.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!