mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Erdei Tamás
Dr. Erdei Tamás
Metropol
főszerkesztő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Sikeres februárja volt a Sláger FM-nek
2018-03-23 18:05 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A legfrissebb, februári közönségmérés alapján megerősítette vezető pozícióját a Sláger FM, amely továbbra is Budapest és Pest megye leghallgatottabb rádiója.*

Tovább erősítette piacvezető pozícióját a 103.9 Sláger FM, amely mind a 35-59 éves - kimagasló fizetőképes kereslettel rendelkezők - körében, mind a 25 év felettiek korcsoportjában kiugró hallgatottsági adatokkal büszkélkedhet. A hallgatók ráadásul egész nap kitüntetett figyelemmel kísérik a 103.9 Sláger FM-en felcsendülő slágereket, műsorokat, melyet a mostani közönségmérés is alátámaszt. Budapesten a 25 év feletti korosztályból a Sláger Napközbent - a hétfőtől szombatig 10 és 18 óra között a 80-as, 90-es évek legnagyobb slágereivel, valamint a legfontosabb hírekkel, információkkal óránként jelentkező műsort - választják a legtöbben.

Ürge Dezső, a rádió vezérigazgatója szerint a siker egyik titka, hogy minden területen törekszenek a hallgatók igényeinek maximális kiszolgálására.

"Mindent megteszünk azért, hogy a már megszokott, kiemelkedően magas színvonalat tartva, tovább növeljük piacvezető szerepünket. Ennek egyik fontos mérföldköve a március elsejével megújult Sláger Reggel Pordán Petra, Abaházi Csaba és a két jómadár, Bárdosi Sándor és Növényi Norbert műsorvezetésével. Örülünk, hogy a hallgatóink ennyire hűségesek a rádióhoz és ébredéstől késő estig végigkísérik kedvenc rádiójukat, amely ennek köszönhetően egész nap hallgatottsági rekordokat döntöget. Továbbra is azon dolgozunk, hogy a már jól megszokott, magas színvonalú szórakoztató műsorfolyam megtartása mellett továbbra is kiszolgáljuk a hallgatók igényeit, ezzel még inkább megerősítve piacvezető pozíciónkat" - mondta Ürge Dezső.


*Rádiós közönségmérés - NMHH - M-Meter - Kantar-Hoffmann, Budapest és Pest megye, 2018. február
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


SHR% (közönségarány)

Break

Coverage (COV)

továbbiak  
Forrás: Nielsen Közönségmérés
Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!