mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Bánki Tamás
DrLinkedin
Alapító, Tulajdonos, Linkedin tréner


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Az M7 Group meghosszabbította szerződését a SES-sel
2018-04-11 12:28 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az európai fizetős televíziós szolgáltató szerződést hosszabbított a SES-sel csatornacsomagjának terjesztésére a Benelux államokban és a németajkú piacokon.

A SES által bejelentett szerződés értelmében az M7 Group a jövőben is egy ASTRA műholdon található teljes transzpondert használ, hogy az elkövetkező három évben eljuttassa csatornacsomagját a Benelux államokban és a németajkú területeken élő előfizetőkhöz.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy meghosszabbítottuk a keleti 19,2 fokos műholdas pozícióban található transzponder használatára vonatkozó szerződésünket. Ebből a pozícióból továbbra is el tudjuk juttatni csatornáinkat a Benelux államokban és a németajkú területeken élő ügyfeleinkhez, miközben a kiterjedt tartalomkínálatából származó előnyöket is élvezhetjük" - fejtette ki Bill Wijdeveld, az M7 Group üzletfejlesztési alelnöke. "Már régóta a SES ügyfelei vagyunk, és nagyra értékeljük a számunkra biztosított kimagasló minőségű szolgáltatást. Nagy reményekkel tekintünk az elkövetkezendő évek gyümölcsöző együttműködése elé."

"Nagyon örülünk, hogy továbbra is hozzáférést biztosíthatunk az M7 Groupnak a keleti 19,2 fokos pozícióban található prémium videós tartományunkhoz, és lehetővé tehetjük számukra, hogy tartalmaik terjesztésére hasznosítsák a Benelux államokban és a németajkú területeken kiépített komoly lefedettségünket" - jegyezte meg Martin Ornass-Kubacki, a SES Video közép-kelet-európai értékesítésért felelős alelnöke. "Az M7 Group már hosszú évek óta támaszkodik a SES kiváló minőségű szolgáltatásaira tartalmainak terjesztéséhez Európa számos területén. A keleti 19,2 fokon kívül a keleti 23,5 fokot is igénybe veszik a nézők eléréséhez a Benelux államokban és Közép-Kelet-Európában."Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!