mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Király András
Király András László
The Cook Kft.
projekvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A Sláger FM piacvezető pozíciója tovább erősödött
2018-05-07 09:55 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Elérhetővé váltak azok a mérési adatok, amelyek az év elejétől vizsgálták a rádiók hallgatottságát.


Az egységes módszertan alapján készült rádiós hallgatottságmérési adatokat január 1-től dokumentálták a naplós panel módszertannal. Mindezek alapján elmondható, hogy ebben az évben Budapest és Pest megye leghallgatottabb rádiója továbbra is a 103.9 Sláger FM. Továbbá a január-márciusi átlag adatok alapján a 18-59 éves célcsoport körében is - a heti hallgatottságot tekintve - a 103.9 Sláger FM lett a leghallgatottabb rádió**. A rádió a kiemelkedően magas fizetőképes korosztályban is stabilan megőrizte a vezető helyét, olyannyira, hogy ebben a 30-59-es korcsoportban - a fővárost tekintve - szintén a 103.9 Sláger FM lett a leghallgatottabb rádió a január-márciusi átlag adatok alapján***.

Ürge Dezső, a 103.9 Sláger FM vezérigazgatója szerint a siker titka a változatlan, magas színvonal, melyben a hallgatói igények kapják a legnagyobb hangsúlyt.

"Büszkék vagyunk rá, hogy az új módszertan szerinti közönségmérés adatai alapján Budapesten és Pest megyében továbbra is piacvezető a 103.9 Sláger FM. Külön öröm számomra, hogy a kereskedelmileg kiemelten fontos 18-59 év közötti budapesti hallgatók között heti hallgatottságban is az élre kerültünk. A 103.9 Sláger FM egy erős brand, szakmailag kimagasló csapattal, akik naponta azon dolgoznak, hogy a közönség a jól ismert, megszokott minőségi tartalmakat élvezhesse. Köszönjük a hallgatóinknak, hogy 103.9 Sláger FM-et választották, a továbbiakban is azon dolgozunk, hogy hallgatóink minden igényét maximálisan kielégítsük" - mondta Ürge Dezső.

Forrás: Rádiós közönségmérés - NMHH - M-Meter - Kantar-Hoffmann, Budapest, 2018. január-március teljes népesség (15+) Heti Reach

**Rádiós közönségmérés - NMHH - M-Meter - Kantar-Hoffmann, Budapest, 2018. január-március 18-59 Heti Reach

***Rádiós közönségmérés - NMHH - M-Meter - Kantar-Hoffmann, Budapest, 2018. január-március 30-59 Heti Reach.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!