mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Soós Gergely
Soós Gergely
neo
alapító-ügyvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A MINI LIVING installáció-sorozat
2018-05-14 13:14 [Marketinginfo.hu]

A világhírű Salone del Mobile kiállítás áprilisban megrendezett felvonására a MINI a Londonban székelő Studiomama építészmérnökeivel fogott össze, hogy közösen életre hívták MINI LIVING-BUILT BY ALL névű koncepciót.

A forradalmi installáció egy olyan jövőbeni látomást vált valóra, amelyben a lakók maguk tervezik meg, formálják ízlésükre és alakítják ki saját élettereiket. A koncepció a brit prémiumgyártó "kreatív helykihasználás" alapelvét veszi alapul, amely szerint a személyre szabott, vonzó lakóterek mindössze néhány négyzetméternyi alapterületen is felépíthetők. A BUILT BY ALL installáció sorozatban a negyedik alkotás a MINI LIVING égisze alatt.

"A MINI LIVING installációi a nagyvárosi együttélés kreatív megoldásait kínálják fel - minimális alapterületen, megannyi lehetőséget kihasználva, rendkívül magas fokú rugalmassággal" - fogalmazott Esther Bahne, a MINI márkastratégiai és vállalatfejlesztési vezetője. "Első ilyen élettér-együttesünket Sanghajban építettük fel, ahol a koncepció a nagyméretű közösségi terek mellett több mint félszáz lakást is magába foglal. És miként a BUILT BY ALL esetében, úgy itt is maguk a lakók tervezhetik meg saját élettereiket" - tette hozzá Esther Bahne.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!