mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Berkes Péter
Dr. Berkes Péter
Ambitious Group
Stratégiai igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Arany Pálmát nyert a Spektrum sorozata Mexikóban
2018-05-28 09:46 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Mexico International Film Festivalon rangos elismerést, Arany Pálmát kapott az AMC Spektrum csatornájára készített "Tabukról tabuk nélkül" című hatrészes sorozata.

A műsor készítői olyan mindennapi, mégis nem mindennapi kérdésköröket jártak körül, amelyek - bár gyakran a környezetükben vagy a saját családunkban zajlanak - a mai napig tabunak számítanak. Ehhez olyan embereket kerestek meg, akik közül többen még a saját családjuk előtt sem vállaltak fel titkaikat, azonban Thuróczy Szabolcs előtt megnyíltak, és így drámai történetekbe avatták be a nézőket.

A 2017 októberében bemutatott hatrészes sorozatot a Spektrum megrendelésére az ACG Reklámügynökség készítette közel 1 év alatt Mentes Endre producer vezényletével. Az alkotó stáb tagjai Mega Sára, Zurbó Zsófia, Tóth Anna, Simon Ádám szerkesztők, Csepeli Eszter és Becsey Kristóf operatőrök, Pálfalvi Réka vágó, Pálinkás Norbert rendező voltak.

A nemzetközi elismerésre való tekintettel a Spektrum újra műsora tűzi a sorozatát, és május végéig minden epizódot a kísérő 'Beszéljük meg' című háttérbeszélgetésekkel együtt levetít, hétköznap esténként.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Media Hungary (2019. május 7-8.)

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!