mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Bíró Gábor
Bíró Gábor
Mediabrands
Operatív igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A Huawei a szépségápolás területén
2018-05-28 13:36 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Huawei idén a szépségápolás területén is keresi az innovatív megoldásokat. A gyártó a NYX Professional Makeup márkával együttműködve hirdetett beauty kihívást az idei Face Awards TOP 10 versenyzője számára.

A középdöntősök feladata, hogy készítsenek egy mesterséges intelligencia témájú sminket és az elkészült pályamunkákat meg is örökítsék. A pályamunkákhoz és az unboxing feladatokhoz a gyártó biztosítja az eszközöket. A TOP 10 középdöntős olyan mesterséges intelligenciával vezérelt Huawei okostelefonokat használ, mint a Mate 10 Pro, vagy P20. Ezek a készülékek egyedülálló kameráikkal segítik a pályázókat a profi felvételek elkészítésében.

Magyarország egyik legismertebb beauty vloggere, Viszkok Fruzsina versenyzőből idén először került a Face Awards zsűri székébe. A Huawei márkanagykövete szerint a sminkeknél az eredetiség mellett a technikai részletek is befolyásolhatják a végeredményt: "A sminkvideóknál talán a legfontosabb tényező a fény. Itt különösen nagy szerepe van, hogy minden apró részletet jól lásson a néző, így a jó megvilágítás aranyat ér. Ha csak természetes fényt tudsz használni, mindenképp ablakkal szemben ülj, de ha van rá lehetőséged, szerezz be egy körlámpát, mert csodákra képes." Fruzsi szerint a megfelelő eszköz is ugyanolyan fontos, mint a körülmények. A videók egyediségét befolyásolhatja az is, hogy milyen módon rögzítik őket. "Mikor videót készítek a P20 Pro telefonommal, általában a lassítás funkció az abszolút kedvencem. Nagyon jópofa és látványos felvételeket lehet készíteni, ami egész biztosan megmarad az emberek emlékezetében."

A tapasztalt beauty vlogger a különleges mesterséges intelligencia smink megalkotásánál elengedhetetlennek tartja a futurisztikus, merész fémes és metál színeket, de azt sem bánná, hogyha a technológia valóban megelevenedne a mindennapokban is: "Néha reggelente elég nehezen döntök, hogy milyen színeket válasszak a napi sminkemhez. Ilyenkor jól jönne egy kis extra segítség, mondjuk ha a telefonom megmondaná, hogy milyen árnyalatok passzolnak legjobban az aktuális hangulatomhoz."Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!