mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kandikó József
Dr. Kandikó József
Edutus Főiskola
Főiskolai tanár


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A gyermekek javára gyűjt a 103.9 Sláger FM
2018-05-30 12:47 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A 103.9 Sláger FM is csatlakozott az Ökumenikus Segélyszervezet kezdeményezéséhez, melyben a Gyermekek hete eseménysorozat keretén belül egész pénteken adománygyűjtő napot tartott a rádió.

Hatalmas érdeklődés övezte az Ökumenikus Segélyszervezet gyermeknapi rendezvényét, melyen rászoruló gyermekek vehettek részt különféle programokon, közismert személyiségek vezetésével. Az eseményen közreműködtek a rádió műsorvezetői is: Pordán Petra, Fehér Mariann, Abaházi Csaba, Bárdosi Sándor, Somogyi Zoltán, Viktorin Tamás és Habóczki Máté. A műsorvezetők örömmel vetetették bele magukat a gyerekekkel közös játékba, így többek között csocsóztak, kvízjátékban vettek részt, valamint különféle készségfejlesztő játékokat is kipróbáltak a legkisebbekkel közösen. "Nagyon jó volt találkozni a gyerekekkel, akik elképesztően örültek nemcsak a közös játéknak, de azoknak az ajándékcsomagoknak is, melyeket az esemény végén átadtunk nekik. Megható pillanatoknak lehettünk részesei, a gyerekek tiszta, őszinte reakcióinak, ahogy örömöt csalhattunk az arcukra apróságokkal is. Apróságnak tűnhet egy hívás a 1353-as adományszámra is, de ha sokan ragadunk telefont ez a hívás hatalmas segítséget jelenthet a rászoruló gyerekeknek" - utalt Pordán Petra a kezdeményezéshez kapcsolódó adománygyűjtésre is, melybe a 103.9 Sláger FM is bekapcsolódik, így az egész pénteki napot ennek szentelik. "Megható volt látni, hogy a gyerekeknek mennyire sokat jelent egy kis meglepetés, hogy milyen könnyű őket boldoggá tenni. Szívbemarkoló pillanatok voltak ezek, de jó volt megtapasztalni, hogy az adományok milyen jó helyre kerülnek és milyen sok örömet szerezhetünk velük. Bízom benne, hogy egy vagy akár több hívással számtalan ember segíti majd hasonló örömhöz a gyerekeket a beérkező adományoknak köszönhetően" - mondta Viktorin Tamás, aki kollégáival együtt egész nap az Ökumenikus Segélyszervezet adománygyűjtését segíti a 103.9 Sláger FM-en.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!