mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Fehér Marton
Fehér Márton
Online Marketing Akadémia
Tréner, Google-szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Újra a gyerekeké egy hónapon át a Hajógyári-sziget
2018-06-04 13:03 [MTI + Marketinginfo.hu]

Újra indult a Generali Gyerek Sziget a Hajógyári-szigeten, ahol egész júniusban koncertek, sportprogramok és rengeteg játék várja a gyerekeket és családjaikat négy hétvégén át.

A nyitónapon a Világszép nádszálkisasszony és A kíváncsi Kiselefánt története volt látható a színpadon, majd Halász Judit adott koncertet. Vasárnap Az aranyszőrű báránnyal, a Bogár muzsikával és a Kaláka fellépésével várták a családokat.

Idén is lesz állatsimogató, hatalmas ugrálóvár és az artisták világába betekintést nyújtó Karamella Cirkuszvilág, de a helyszínre települ a Csodák Palotája, a Játékbirodalom, a Kézműves Palota, a Kerek Perec gasztronómiai játszóház, a MiniAldi, a Rossmann Ringató Liget, a Minimax Sátor és a Modellezők tere is.

A Generali KRESZ Parkban tanulhatják a gyerekek a biztonságos közlekedés alapjait, az Elevenpark-laserparkban a harcos kedvűek célba lőhetnek, az M2 pedig egy biztonságos kalandparkkal várja a kisebbeket.

Az első két hétvégén a kamaszokat várja a Gladiátor Run Akadályfutás, valamint az ügyességet és erőt igénylő Sárkány kertje Shaolin akadálypálya, ahol Kung-fu Wu-Kung és oroszlántánc-bemutató is lesz.

A helyszínre költözik továbbá a Siklósi Vár királylány- és apródképző játszóháza is, ahol a beöltözőkről királyi portré is készül.

A Generali szűrőbuszában idén is lesz lehetőség szombatonként ingyenes vérnyomás-, vércukor-, koleszterinszint- és testzsírmérésre, valamint szemészeti és bőrgyógyászati vizsgálatra, a családbarát Óbuda pontja pedig elsősorban a szülőket várja, ahol tapasztalatot cserélhetnek, orvossal konzultálhatnak a gyermekek fejlesztéséről, és különböző táborokkal is megismerkedhetnek.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!