mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Maczelka Márk
Maczelka Márk
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A milliós adománygyűjtés örömére megalakult a Sláger Kórus
2018-06-08 19:11 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Nagy sikerrel zárult a 103.9 Sláger FM és az Ökumenikus Segélyszervezet közös adomány-gyűjtőakciója.

Az adomány-gyűjtőakció keretén belül a rádió munkatársai a hallgatókkal, több mint kétmillió forintot gyűjtöttek össze a rászoruló gyermekeknek. Mindezt Jáksó László kreatív igazgató köszönte meg, a műsorvezetők pedig egy rögtönzött kórussal ünnepelték meg a sikeres gyűjtést.

Fontos szerepet kapott a Felhőtlen gyermekkor elnevezésű akcióban a 103.9 Sláger FM, amely egy egész napot szentelt a rászoruló gyermekek javára történő adománygyűjtésnek. Pordán Petra, Fehér Mariann, Abaházi Csaba, Bárdosi Sándor, Somogyi Zoltán, Viktorin Tamás és Habóczki Máté az Ökumenikus Segélyszervezet által szervezett gyereknapon is részt vettek, hogy a gyerekekkel való közös játékkal és némi ajándékkal mosolyt csalhassanak a legkisebbek arcára. Ezt követően került sor a rádióban az adománygyűjtő napra, melyen több mint kétmillió forintot gyűjtöttek össze a rádió munkatársai.

"Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy Budapest és Pest megye piacvezető rádiójaként* szerepet vállaljunk olyan akciókban, mint amilyen az Ökumenikus Segélyszervezettel közösen megrendezett gyereknapi adománygyűjtés volt. Külön öröm számomra, hogy ilyen jelentős összeggel járulhattunk hozzá a nélkülöző gyermekek megsegítéséhez, ez is mutatja, hogy a hallgatóink is érzékenyek az ilyen témákra" - mondta Jáksó László a 103.9 Sláger FM kreatív igazgatója. "A jövőben több ehhez hasonló kampányt tervezünk, hiszen piacvezető rádióként rengeteg hallgatót tudunk elérni, akik, mint a példa mutatja, szívesen segítenek" - tette hozzá a kreatív szakember.

Az örömteli hír hallatán a rádió műsorvezetői egy rendkívüli produkcióval köszönték meg az adakozók támogatását. A Sláger Kórusban Somogyi Zoltán, Abaházi Csaba, Növényi Norbert, Bárdosi Sándor és Viktorin Tamás a Bon-Bon 'Érezd jól magad' című slágerének feldolgozásával köszönte meg a hallgatók segítségét.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!