mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Brindza Gábor
Brindza Gábor
Madhouse
Termékfejlesztési igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Szervezeti változások a Mediatornál
2018-06-13 18:45 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az elmúlt időszakban több szervezeti változás is történt a Mediatornál.

Az ügynökségnél házon belül neveztek ki új vezetőket, amit az elmúlt időszakban folyamatosan gyarapodó ügyfélkör, valamint az ezzel párhuzamosan növekvő ügynökségi létszám is indokolt.

A kinevezéseket követően Stefanics Annamária client service director, Négyesi Tamás business development director, Fáy Borbála account director, Kobza Attila web development director, Püsök Ruben pedig social media group head pozícióban folytatja munkáját.

Stefanics Annamária egy évvel ezelőtt account directorként csatlakozott a Mediator csapatához, korábban pedig olyan ügynökségeknél dolgozott, mint a DDB, a Geometry Global, a Havas Worldwide, az Isobar illetve a Brigthly. Client service directorként fő feladata az account csapat vezetése, fejlesztése és az ügyfélélmény professzionális megvalósítása lesz.

Négyesi Tamás négy éve lett a Mediator csapat tagja, amikor social media managerként a social osztály elindítása és felépítése volt a feladata. Ennek eredményeként mára kiépült egy 11 fős social csapat, amely több mint 20 márkán dolgozik. Új pozíciójában a social media divízió stratégiai irányítása mellett Tamás felel a new business és tender folyamatok fejlesztéséért és optimalizálásáért.

Kobza Attila már több éve erősíti a Mediátor csapatát, korábban pedig vállalati oldalon szerzett tapasztalatot IT fejlesztői területen. Az elmúlt években vezető fejlesztőként az ügyfelek számára készülő online és mobil megoldások tervezése és elkészítése tartozott hozzá. Web development directorként a fejlesztői csapat stratégiai irányítása, új, innovatív megoldások kifejlesztésének a felügyelete, valamint az IT projektek teljes körű tervezése lesz a fő feladata.

Fáy Borbála sokéves reklámügynökségi tapasztalattal rendelkezik, korább olyan ügynökségeknél dolgozott, mint a Republic Group és a Carbon Group. A Mediatorhoz közel két éve csatlakozott senior account managerként. Mostani kinevezését követően account directorként a hozzá tartozó account csapat irányítása, az ügyfelek kampányainak stratégiai tervezése és a megvalósításának felügyelete tartozik a feladatai közé.

Püsök Ruben 2016-ban csatlakozott a Mediatorhoz senior social media managerként, előtte pedig a Mediacomnál és kisebb ügynökségeknél dolgozott social media és PPC manager pozíciókban. Kinevezése után a social media group head pozícióban a hozzá tartozó ügyfelek social feladatainak az irányításáért felelős. Feladatai közé tartozik az ügyfelek közösségi média felületeinek menedzselése, hirdetések futtatása, piaci trendek követése, kampány és éves stratégiák kidolgozása és kapcsolattartás az ügyfelekkel.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!