mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Erdei Tamás
Dr. Erdei Tamás
Metropol
főszerkesztő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Új operatív vezető a VOLT Produkciónál
2018-06-18 12:43 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Baji Bernadettet nevezték ki a VOLT Produkció Kft operatív vezetőjének.

A korábban főként ügynökségeknél dolgozó, a Cultivo és az Add tovább kezdeményezés egyik alapítója korábban már szerepelt a Forbes 30 sikeres 30 alatti listáján, de dolgozott Londonban a Google-nél is.

Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán neve nem lehet ismeretlen a fesztiválszakmában kicsit is jártas emberek számára, hiszen ők a Telekom VOLT Fesztivál és a Balaton Sound alapító-főszervezői. A két nagyfesztivál mellet azonban ők a VOLT Produkció Kft. tulajdonosai is. Portfóliójukban található a MOL Nagyon Balaton eseménysorozat, mely a Balaton környéki programokat gyűjti egy csokorba, emellett pedig évente mintegy 15-20 saját rendezvényt szerveznek a Balaton Régióban. Ezek közül a legismertebb a STRAND Fesztivál és a B my Lake, de hozzájuk kötődik a Balaton Magazin és a Best Of Summer programfüzet kiadása is. Ugyancsak a VOLT Produkció szervezésben valósul meg a Nagy-Szín-Pad! című tehetségmutató verseny és a Petőfi Zenei Díj gála is. A fesztiválok, események mellett a VOLT Produkció a legnagyobb résztulajdonosai a budapesti Akvárium Klubnak.

A VOLT Produkció portfoliójába tartozó eseményeket, fesztiválokat szervező csapat irányítására nevezték most ki Baji Bernadettet, mint operatív vezető. "A VOLT Produkció Kft. elsősorban a kiváló csapatunknak, a fesztiváljaink, programjaink és a turizmus iránt elkötelezett kollégáinknak köszönhetően mostanra eljutott arra a szintre, ahol a folyamatosan bővülő feladatok megkövetelik egy operatív vezető jelenlétét. Bettivel régóta ismerjük egymást, biztosra vesszük, hogy a vezetésével hatékonyabb lesz a működésünk." - mondta el Fülöp Zoltán.

Baji Bernadett a Szegedi Tudományegyetemen kezdte tanulmányait, majd a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján végzett kereskedelem és marketing szakon. Több mint 10 éves, főként ügynökégi tapasztalattal rendelkezik. Két barátjával hozta létre a kommunikációs szakma egyik legnépszerűbb havi meetup és networking összejövetelét, a Cultivo-t. Szintén a nevéhez köthető az "Add tovább" nevű kezdeményezés, mely gyermekotthonban vagy nehéz körülmények között élő gyerekek karácsonyi kívánságait segít teljesíteni. Két évet dolgozott a Google-nál Londonban, így nem is csoda, hogy szerepelt a Forbes 30 sikeres 30 alatti listáján.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!