mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Gáll Zsolt
Insomnia Middle East WLL
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
20 éves a JOY
2018-06-18 19:50 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A JOY 1998 májusában debütált a hazai női divatlapok egyik úttörőjeként és 2004 óta töretlenül őrzi piacvezető pozícióját.

A kerek évfordulót a márka extra méretű lapszámmal és a JOY Social Media Award-dal egybekötött exkluzív szülinapi partival ünnepelte.

A JOY márka az indulástól egyet jelent a trendekkel és a világgal lépést tartó, életigenlő, önmaga fejlődésére hangsúlyt fektető, fiatal, női fogyasztók minőségi szórakozásával.

Az elmúlt 20 évben számtalan siker kapcsolódik a brand nevéhez:
A közel 14 millió eladott magazinpéldány mellett hazánk egyik legsikeresebb vásárlásösztönző akciójának, a JOY- Napoknak a megvalósítása, amely évről évre rekord eladási adatokat és bolti forgalmat generál.

A JOY Prix de Beauté - A szépség nagydíja, több mint 16 éve a szépségszakma ikonikus versenye, melyben több ezer kozmetikai cikk nevezett már és amely a minőség és exkluzivitás jegyében jutalmazza a kategóriájukban egyedülálló termékeket.

Szintén a JOY nevéhez fűződik hazánk első olyan díjátadója, ahol a fogyasztók szerint a social media legnépszerűbb és leginspirálóbb véleményvezérei sorakoznak fel.

A 20 éves születésnap apropóján a JOY különleges, nagyméretű lapszámmal ajándékozza meg olvasóit, melyben a márka mindennapi életében meghatározó szerepet betöltő emberek mellett, stratégia hirdetőpartnerek is elmondják mit tett hozzá saját márkájuk kommunikációjához a glossy magazin. A joy.hu-n pedig születésnapi diy szépség és trend videókkal kedveskednek a digitális fogyasztóknak.

Balogh Edina, a JOY főszerkesztője így fogalmaz a születésnap kapcsán- "A napokban felhívtam az egyik legrégebbi előfizetőnket (szerencsére több is van), aki több mint 19 éve a lap minden egyes számát megvette. Amikor megköszöntem neki a hűségét nem csak nekem csuklott el a hangom, de neki is. Azt mondta, kötődik a JOY-hoz, a mindennapjai részévé vált, soha nem jutott eszébe, hogy valaha is lemondja az előfizetését, mert tőlünk minden hónapban olyan életérzést kap, melyet semmi mással nem tudna pótolni. Azt hiszem ez a JOY elmúlt két évtizedének esszenciáját. Hálás vagyok, hogy részese lehetek mindennek."

A 20 éves JOY igazi influencer lovebrand; a magazinmárkák közül a legnagyobb eléréssel rendelkezik és egyben a legtöbb Facebook követővel. A szépség és divattrendekben iránymutató márka olvasói és követői között egyaránt megtalálhatóak az x,y és z generáció tagjai. Fogyasztói jellemzések alapján a márka sokszínű, inspiráló, nyitott és pozitív. A JOY társadalmi érzékenységét kifejezi, hogy a JOY- Tündér jótékonysági programmal évről évre már több mint 8 millió Ft-tal támogatta különböző alapítványok munkáját. A márka hatókörébe közel 1,1 millió* fogyasztó kerül be havonta.

*Forrás: Gemius Traffic 2017.10-2018.02.average, Marquard Media saját adatok


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!