mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Bíró Gábor
Bíró Gábor
Mediabrands
Operatív igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Az ALDI-nál is kezdődik a fesztiválszezon
2018-06-25 16:38 [Marketinginfo.hu]

Harmadik éve találkozhatnak a fesztiválozók ideiglenes ALDI-üzletekkel Magyarországon. Idén két ALDI pop-up üzlet és három ALDI GrillTerasz várja a zenei fesztiválok résztvevőit.

Az ALDI 2016-ban nyitott ideiglenes üzleteket a legismertebb hazai zenei fesztiválokon. A fesztiválozók körében rendkívül népszerűek lettek ezek az üzletek, hiszen az ALDI az italok kivételével mindent a megszokott bolti árakon kínált, ezzel is hozzájárulva a pénztárcabarát nyári kikapcsolódáshoz.

Ebben az évben az áruházlánc ismét három zenei fesztiválon lesz jelen: a június 26-30. között zajló Telekom VOLT Fesztiválon 300, míg az augusztus 8-15. közötti Sziget Fesztiválon 375 négyzetméter alapterületű áruházzal várják a fesztiválozókat kimondottan a rendezvény látogatóinak igényeire szabott kínálattal és GrillTerasszal, az ALDI-tól megszokott alacsony árakon, míg a Balaton Soundon július 4-8. között egy, a tó partján elhelyezkedő GrillTerasszal készül az áruházlánc. Az üzletek a nyitónapon reggel 10-től, utána viszont reggel 7 órától hajnal 2-ig várják a vásárlókat, így - számos egyéb, a fesztiválozáshoz, pihenéshez fontos árucikk mellett - akár a reggeli, akár a napközbeni étkezések hozzávalói is megvásárolhatóak a fesztiválon felállított mobil áruházakban. A GrillTeraszok a VOLT-on és a Szigeten déltől este 10-ig, a Balaton Soundon éjfélig üzemelnek. A Telekom VOLT Fesztiválon azonban nemcsak árukínálatával jelenik meg az ALDI Magyarország: a vállalat HR-es kollégáinak segítségével meg lehet ismerni az ALDI hazai és nemzetközi karrierlehetőségeit is.

A pop-up boltok kínálatában több mint 300 féle termékből válogathatnak: alkoholmentes italok, reggelik, hűtött termékek (felvágottak, sajtok), konzervek, édességek, glutén- és laktózmentes termékek, friss zöldségek és gyümölcsök várják a vásárlókat, és az "Azon melegében" látványpékségekben frissen sülnek a péksütemények. Az itt megvásárolt húsokat a GrillTeraszon térítésmentesen meg is sütik a fesztiválozók számára.

Az ALDI ideiglenes áruházai gyors és kiváló ár-érték arányú segítséget jelenthetnek a hirtelen beköszöntő hideg, eső esetén is, és akár az otthonfelejtett ruházat vagy a mindennapi kozmetikai cikkek is beszerezhetők, de sátrat és hálózsákot, matracot is vásárolhatunk itt.

Az áruházakban mintegy 40 fős személyzet gondoskodik a gyors és zökkenőmentes kiszolgálásról, míg további 15 fő a GrillTeraszon dolgozik. A boltokban bankkártyával, illetve a fesztiválokon használt Festipay kártyával egyaránt lehet fizetni. Az ALDI az italok kivételével mindegyik üzletében bolti árakkal várja a vásárlókat, vagyis ugyanazon az áron lehet megvásárolni a termékeket, mint az áruházlánc 132 magyarországi egységének bármelyikében.

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2016-ban vett részt először a Sziget Fesztiválon egy 300 négyzetméteres üzlettel, illetve egy hozzá kapcsolódó grillpulttal. Tavaly a Sziget mellett a VOLT-ra és a Balaton Soundra települt ki az áruházlánc, a Gyerek Szigeten pedig a legkisebbek üzemeltethették a mini-áruházakat, de a FINA vizes vb budapesti helyszínein is mobil egységekkel várták a szurkolókat. 2017-ben az ALDI ideiglenes nyári boltjai összesen 200 ezer vásárlót szolgáltak ki.

Tavaly a vásárlók által legkeresettebb termékek minden helyszínen nagyon hasonlók voltak: a friss zöldségek és gyümölcsök közül a banán, a koktélparadicsom, az alma és a nektarin bizonyultak a legnépszerűbbnek, míg az "Azon melegében" látványpékségekben leginkább a császárzsömle, a virslis táska, a sajtos pogácsa és a vajas croissant fogyott. A grillpultokban közel 20 000 adag étel készült, főként pácolt csirkemell, különböző ízű Berner-, illetve grillkolbászok. A tejtermékek közül a kakaó, az ivójoghurt és a mozzarella snack, míg a non-food termékekből legnagyobb darabszámban a fogkefe, a füldugó és a felfújható matrac fogyott. 2017-ben a Sziget minden 8. látogatója kereste fel az ALDI üzletét, míg a VOLT-on minden 4. látogató vásárolt a boltban.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!