mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kerti Attila
Kerti Attila
Maximize
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A nagy sikerű Gere Jazz Fesztivált idén is a MINI támogatta
2018-06-29 10:58 [Marketinginfo.hu]

Az idei Gere Jazz Fesztivált újfent a MINI támogatta, a vendégek kényelmét a MINI Drive Me Home szolgáltatás segítette.

A VII. Gere Jazz Fesztivál fellépő művészei nagy sikert arattak a júniusi szeszélyes időjárás ellenére, a kétnapos, a jazz élvonalát képviselő esemény során közel 700 vendég élvezhette az egyedülálló zenei programot. A Rákfogó zenekar és a Kéknyúl Hammond Band fellépése pénteken klubkoncert jellegűvé változott a hirtelen jött vihar miatt, de ez mit sem vont le a produkciók sikeréből, a közönség elsöprő lelkesedéssel ünnepelt. Szombaton Balázs Elemér Group koncertjét a Barabás Lőrinc Quartet fellépése követte, majd a fesztivál olasz sztárfellépője Nicola Conte & Spiritual Galacy formációja zárta a sorozatot, Bridgette Amofah ghánai énekesnő fantasztikus hangjával.

A Fesztivál ideje alatt a MINI egy úgynevezett Drive Me Home shuttle szolgáltatást biztosított a vendégek számára, így az egyes szálláshelyek és a Gere Birtok között 5 db MINI Countryman, Clubman és 5-ajtós modellek szállították a nagyérdeműt. A koncertek helyszínén további három új modellt állított ki a márka, így az elmúlt hetekben teljesen megújult 3 és 5-ajtós, valamint a Cabrio modelleket tekinthette meg a közönség, melyek kiválóan illeszkedtek az esemény exkluzív kerti party hangulatához. Nicola Conte-t és zenésztársait pedig a BMW Group Magyarország által biztosított flotta szállította Villány és Budapest között, a fellépő művészek legnagyobb megelégedésére.

"A VII. Gere Jazz Fesztivál világszínvonalú fellépői, a program exkluzív, valóban prémium, de mégis könnyed hangulata remekül társítható a MINI által képviselt értékekkel, a márka legújabb modelljei pedig láthatóan nagy népszerűséget arattak a látogatók körében. Úgy érezzük, a márka kiváló partnerségre talált a Gere Jazz Fesztivál eseményben" - mondta el Oros Attila MINI márkavezető az esemény kapcsán.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Break

Béta együttható

Emission Share (ESH%)

továbbiak  
Forrás: Nielsen Közönségmérés
Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2019-ről 2020-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2019-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2019-hoz képest

Körülbelül a 2019-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2019-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2019-hoz képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!