mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
dr. Bíró Péter
dr. Bíró Péter
Marketing tanácsadó, oktató, igazságügyi szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Közösségi Adidas futás az óceánok tisztaságáért
2018-07-02 12:27 [Marketinginfo.hu]

A budapesti futóklub és az adidas dolgozói együtt tisztították meg a pesti rakpartot a hulladéktól.

Rendhagyó közösségi futással csatlakozott az adidas magyarországi csapata a Run for the Oceans kezdeményezéshez. A június 8. és július 8. között zajló mozgalom során minden megtett kilométer után 1 dollárral támogathatjuk a fiatalok környezettudatos hozzáállását fejlesztő Parley Ocean Plastic Programot. Az így összegyűlő összeg felső határa egy millió dollár. Az adidas Runners Budapest futói és a vállalat dolgozói ennek apropóján a Váci utcai adidas Store-ból indultak várostisztító futásukra, hogy a pesti rakparton keresztül egészen a Margitszigetig minden eldobott műanyag és egyéb hulladékot összegyűjtsenek és a szigeten felállított szelektív gyűjtőhelyre vigyenek.

"Egy igazán különleges közösségi futással szerettük volna felhívni a figyelmet nemcsak az óceánok, de a városok túlszennyezettségére is. Az adidas-nál számunkra kiemelten fontos, hogy dolgozóink személyesen is tegyenek környezetünkért és tisztában legyenek a fenntarthatóság fontosságával. Így ezúttal nemcsak az adidas Runners Budapest futóklub tagjai, de a munkavállalóinkkal közösen mi magunk is részt vettünk a szemétszedésben és együtt igyekeztünk megtisztítani a rakpartot" - mondta Vegső Péter, az adidas brand menedzsere.

Az adidas évek óta elkötelezett a környezettudatos gyártási megoldások és fenntartható anyaghasználat mellett. A márka hosszú távú céljai között szerepel az újrahasznosított alapanyagok kizárólagos használata. 2015 óta olyan kreatív innovációkkal segíti műanyagszennyezés felszámolását, mint a Parley Ocean Plastic-ból készülő adidas x Parley termékek.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!