mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kerti Attila
Kerti Attila
Maximize
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Zöld építészeti megoldásokban gazdag irodaházat avattak fel
2018-07-18 18:35 [Marketinginfo.hu]

Budapest egyik vezető ingatlanfejlesztője, a GTC Hungary legújabb irodafejlesztésének átadó, nyitó partijára került sor június 21-én a nyári nap-éj egyenlőség napján.


A Szent Iván éji partira érkező vendégeket egy elbűvölő több ezer zöldnövényből és fehér virágból álló lugas-folyosó fogadta, azonnal megteremtve azt az néphagyomány-szerű, valamint irodalom- és zenetörténeti hangulatot, amely ezt a napot övezi. Regisztrációkor a tündérek világába való belépést szimbolizálva a hölgyek virág kardíszt, a férfiak kitűzőt kaptak. Az estén a 36 fős MÁV szimfonikus zenekar előadásában felcsendült Felix Mendelssohn-Bartholdy 1843-ban írt Szent Iván éji nyitánya is. Az erdei tündérek világát idéző fehér szín uralta a teljes a rendezvényt a hostessek, rendezvényesek és felszolgálók ruhája mellett az ital- és ételkínálatban is.

"1997-es indulásunk óra közel 20 céget és márkát szolgáltunk ki a legkülönfélébb rendezvények megalkotásával és menedzselésével és közel 500 esemény megvalósítása áll a hátunk mögött nem csak a hazai-, hanem a nemzetközi piacon is. Ez a tapasztalati tőke ad erőt arra, hogy minden további megbízás inspiráljon bennünket újabb és újabb egyedi, kreatív megoldások használatára. A GTC White House megnyitó partija nem csak azért volt kiemelt megbízás számunkra, mert ügyfélkörünk egy újabb iparági szereplővel bővült a meglévő megbízói kör mellett, hanem azért is, mert a GTC-vel való gördülékeny együttműködés egy nagyon pozitív tapasztalat volt a csapatunk és a velünk együtt dolgozó partnereink számára." - értékelte a rendezvényt Kisgergely Zita, a CEN ügyvezetője.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!