mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Bauer András
Bauer András
Budapesti Corvinus Egyetem
egyetemi docens


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Magyar filmterv versenyez Sarajevoban
2018-07-20 10:58 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Georges Goldenstern, a Cannes-i filmfesztiváltól, valamint a Litván Filmcentrum igazgatója is zsűrizi a forgatókönyveket.

Idén 15 filmtervet válogattak be 20 európai ország több mint száz filmterve közül, akik a 24. Sarajevo Film Festivalon (2018. augusztus 10-17.) tartott szakmai programon mutatják be projektjüket neves szakmai zsűri előtt. Idén két magyar projekt került be: Fabricius Gábor, legutóbb a Karlovy Vary International Film Festival-on és a Bécsi LET'S CEE International Film Festivalon is díjat nyert filmterve, valamint Nagy Dénes "Természetes fény" című projektje képviseli majd az országot.

A zsűri négy értékes díjat oszt ki, olyanokat, mint a 20.000 Euro díjazású EURIMAGES kitüntetés, vagy az EAVE produceri képzésen való részvétel.

A Cinelink Industry Days során a versenyen túl az alkotók további megbeszélgetéseket folytatnak majd Európa 25 országából érkező szakemberekkel, fesztiválképviselőkkel.
Az Szex, Drót, Rock 'n Roll forgatókönyvét Fabricius a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával fejleszti, a projekt idén részt vett a Midpoint Feature Launch és a Sources2 forgatókönyv fejlesztési programjain.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!