mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hámori Barbara
Hámori Barbara
Content House
vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Magyar Telekom fenntarthatósági sajtódíj
2018-07-24 12:21 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Meghosszabbított határidővel, 2018. július 31-ig lehet jelentkezni a Magyar Telekom és a Fenntarthatósági Média Klub (FMK) által idén is meghirdetett sajtódíj-pályázatra.

A szervezők a pályázat keretében azokat az újságírókat, szerkesztőket, bloggereket, vloggereket díjazzák, akik tevékenységükkel az elmúlt évben hozzájárultak a fenntarthatósági szemlélet erősödéséhez a magyar médiában. A pályázatokat három kategóriában lehet benyújtani, a díjazás kategóriánként nettó 300 ezer forint.

Idén a fenntarthatóság digitális nagyköveteit keresik a pályázat kiírói. A digitális megoldások okos használata segíti a fenntarthatósági szemlélet érvényesülését, hozzájárul a jelenkor társadalmi, gazdasági és környezeti problémáinak, kihívásainak fenntartható módon történő kezeléséhez. A pályázati anyagokban olyan aktuális és fontos társadalmi problémák felvetését várják, amelyekben a technológia vagy a szemléletváltás új típusú megoldásokhoz vezetett, vagy olyan elsősorban vidéki, civil, mindennapi hősök bemutatását, akik a digitális világ adta lehetőségekkel sikeressé váltak.

A pályázaton 2017. július 1. - 2018. július 1. között megjelent anyagokkal lehet indulni három kategóriában: TV/rádió/ videós tartalom; sajtócikk (print, online), valamint blog, vlog. A pályaműveket, amelyeket a sajtodij@telekom.hu e-mail címre várják, a Telekom és az FMK tagjaiból álló szakmai zsűri bírálja el. A díjak átadása a 11. Fenntarthatósági Napon 2018. szeptember 29-én lesz.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Media Hungary (2019. május 7-8.)

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!