mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Deák Gábor
Deák Gábor
Honvédelmi Minisztérium Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt.
marketing és kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Magyar Telekom fenntarthatósági sajtódíj
2018-07-24 12:21 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Meghosszabbított határidővel, 2018. július 31-ig lehet jelentkezni a Magyar Telekom és a Fenntarthatósági Média Klub (FMK) által idén is meghirdetett sajtódíj-pályázatra.

A szervezők a pályázat keretében azokat az újságírókat, szerkesztőket, bloggereket, vloggereket díjazzák, akik tevékenységükkel az elmúlt évben hozzájárultak a fenntarthatósági szemlélet erősödéséhez a magyar médiában. A pályázatokat három kategóriában lehet benyújtani, a díjazás kategóriánként nettó 300 ezer forint.

Idén a fenntarthatóság digitális nagyköveteit keresik a pályázat kiírói. A digitális megoldások okos használata segíti a fenntarthatósági szemlélet érvényesülését, hozzájárul a jelenkor társadalmi, gazdasági és környezeti problémáinak, kihívásainak fenntartható módon történő kezeléséhez. A pályázati anyagokban olyan aktuális és fontos társadalmi problémák felvetését várják, amelyekben a technológia vagy a szemléletváltás új típusú megoldásokhoz vezetett, vagy olyan elsősorban vidéki, civil, mindennapi hősök bemutatását, akik a digitális világ adta lehetőségekkel sikeressé váltak.

A pályázaton 2017. július 1. - 2018. július 1. között megjelent anyagokkal lehet indulni három kategóriában: TV/rádió/ videós tartalom; sajtócikk (print, online), valamint blog, vlog. A pályaműveket, amelyeket a sajtodij@telekom.hu e-mail címre várják, a Telekom és az FMK tagjaiból álló szakmai zsűri bírálja el. A díjak átadása a 11. Fenntarthatósági Napon 2018. szeptember 29-én lesz.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!