mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Peresztegi Zoltán
Peresztegi Zoltán
Schibsted Classified Media
alelnök


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A Lavazza újra vendégül látott André Agassit
2018-07-25 15:11 [Marketinginfo.hu]

A Lavazza nyolcadik éve támogatta a Wimbledoni Teniszbajnokságot.

A Grand Slam tornák hivatalos partnereként idén is a Lavazza a wimbledoni teniszbajnokság hivatalos kávéja volt. A nyolcadik éve tartó együttműködés keretében a Lavazza idén újra vendégül látott a bajnokság globális nagykövetét, André Agassit.

A kávékülönlegességek mellett, a Lavazza kiemelkedő kulináris élményekkel is gazdagította az Egyesült Királyság legrangosabb teniszversenyét, olyan nemzetközileg is elismert, Michelin-csillagos séfeket látva vendégül, mint az Shaun Rankin az Ormer Mayfair étteremből, vagy a híres olasz séf Carlo Cracco, valamint a világhírű cukrász Ernst Knam.

A 2018. július 2-től július 15-ig tartó bajnokságon a Lavazza 100 magasan képzett baristája, 60 helyen kínált autentikus olasz kávét a torna közel 500 000 szurkolójának, akik a híres Ripplemaker segítségével saját szelfijükkel vagy kedvenc versenyzőik képmásával is díszíthettek frissítő kávéikat.

"A Lavazza örömmel folytatja régóta fennálló partnerségét a wimbledoni teniszbajnoksággal, és olyan ikonokkal, mint a torna nagykövete, André Agassi, aki Wimbledonban nyerte első Grand Slam címét. Büszkék vagyunk, hogy továbbra is támogathatjuk a világ egyik legjobb tenisztornáját" - nyilatkozta a Lavazza alelnöke, Marco Lavazza.

A Lavazza a világ egyetlen élelmiszer- és italgyártója, amely mind a négy Grand Slam verseny partnere. A cég már harmadik éve kínálja Olaszország kedvenc kávéját több mint hárommillió teniszrajongónak a wimbledoni bajnokság mellett a Roland Garros, az US Open és az Australian Open versenyeken is.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!