mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Eszes Tamás, főiskolai tanár...
Dr. Eszes István
Budapesti Gazdasági Főiskola
főiskolai tanár


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Berobbant az országos Retro Rádió
2018-07-26 15:19 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Országszerte hatalmas az alig egy hónappal ezelőtt indult Retro Rádió sikere, a hallgatói visszajelzések alapján rengetegen kapcsolnak az egyetlen országosan elérhető kereskedelmi adóra.

A Retro Rádió az internetes hallgatottságban rövid idő alatt a második leghallgatott rádió lett megelőzve több régóta működő csatornát. A rádió Facebook oldalát már több mint 50 ezren követik, csak az indulás hetében közel másfél millió embert értek a Retro posztjai. A rajongókat hatalmas nyereményjáték várja júliustól, a Retro Rádió emellett országos reklámkampányt is indított.

A hallgatói visszajelzések (sms-ek, e-mailek, telefonok) alapján óriás sikerrel startolt a Retro, az egyetlen országosan elérhető kereskedelmi adó, amelyen számos generáció képviselői hallhatják kedvenc dalaikat. Nem csak az éter hullámain hódít a Retro, online hallgatottságban és a közösségi médiában is kiemelkedő sikert ért el működése első hónapjában. A Retro Rádió online hallgatottságban az egyetlen országos adó, amely az elmúlt hetekben beelőzte a legtöbb hazai rádiót, internetes hallgatottságban a hét nagy részében tartja a második helyet, és vannak olyan időszakok, amelyekben vezet minden más csatorna előtt. Azt a visszaszámláló videót, amely a rádió országos startját hivatott beharangozni a legnagyobb közösségi oldalon, több tízezren megosztották, és organikusan, fizetett hirdetés nélkül elért több mint 1,3 millió embert. Az indulás hetében közel másfél millió embert értek el a Retro facebook oldalain posztolt bejegyzések. A Retro Rádió Facebook rajongói oldalának közönsége dinamikusan növekszik, már több mint 50 ezren kedvelik, elérése pedig erősebb, mint a magasabb lájkszámmal rendelkező konkurens adóknak.

&8232;A Retro júliustól hatalmas nyereményjátékot is indított. A nagy népszerűségnek örvendő nyereményjáték keretein belül a Retro Reggelben reggelente Hudák Anita és Hepi Endre bemutatja a nap Retro Sztárját, akinek bármelyik, a nap folyamán elhangzó slágerével akár 30 ezer forintot is nyerhetnek a szerencsés telefonálók.&8232;
 A Retro Rádió nagy lefedettségű országos reklámkampánnyal is erősít. Az óriásplakátok, reklámszpotok és hirdetések a legfrekventáltabb köztereken, a sajtóban, a TV2 és az RTL Csoport televíziócsatornáin, tömegközlekedési eszközök oldalán egyaránt éppúgy régiókra lokalizáltan láthatóak, mint országszerte a mozivásznakon.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!