mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Ihász Ingrid (Rabbit)
MEC
digitális vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Új LEGO buszok Szabolcs megye útjain
2018-08-03 14:07 [Marketinginfo.hu]

Vadonatúj buszokkal utazhatnak mostantól a nyíregyházi LEGO gyár dolgozói.

Szimbolikusan egy LEGO kockákból megépített autóbuszt adott át Jesper Hassellund Mikkelsen, a nyíregyházi LEGO gyár igazgatója a gyárban működő Üzemi Tanács elnökének, Kiss Szilviának csütörtök délután. A gyár parkolójában azonban már ott sorakoztak azok a valódi buszok is, amelyek mostantól a LEGO dolgozókat szállítják nap mint nap, szinte az egész megye területéről.

A most átadott hét új busz mellé további négy érkezik még szeptemberig, így 11 járműből álló buszflottával vág neki az őszi főszezonnak a LEGO gyár.

"Naponta 1 100 dolgozónk használja a buszjáratainkat, amelyek 9 vonalon közlekednek. Fontosnak tartjuk, hogy ők a lehető legjobb körülmények között jussanak el a munkahelyükre, s a rendelkezésre álló járművek biztonságosak, megbízhatóak és jól felszereltek legyenek. A saját buszjáratok rugalmasságot adnak nekünk, hiszen a munkarendünkhöz igazodnak és oda jutnak el, ahol a legtöbb dolgozónk lakik - ugyanakkor remekül kiegészítik a helyi tömegközlekedés nyújtotta lehetőségeket, csökkentve annak leterheltségét", mondta el Jesper Hassellund Mikkelsen, a LEGO Manufacturing Kft. ügyvezető igazgatója.

Az átadón részt vett Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere, aki arra hívta fel a figyelmet, hogy a közlekedés, az infrastruktúra és a járműpark fejlesztése fontos eleme a város fejlődésének. Idén 41 új, környezetbarát, sűrített földgázzal üzemelő buszt helyezett forgalomba a város, és ennek kapcsán üdvözölte, hogy "a LEGO Manufacturing Kft. további korszerű járművekkel járul hozzá a helyi tömegközlekedés szívonalának növeléséhez".

"A dolgozók szempontjából a nap fontos része az, hogy az ember hogyan jut el a munkahelyére és onnan haza. Mindig fontos téma ez, hiszen van, aki egy órát vagy még többet tölt utazással. Nem mindegy, hogy milyen körülmények között utazunk, az új buszok pedig az elérhető legjobb színvonalat képviselik. Azt gondolom, hogy ezek a modern buszok minden igényt kielégítenek, és a munkába járás, illetve hazajutás már inkább a szabadidő része lesz, mint a munkanapé", tette hozzá Kiss Szilvia, a LEGO Manufacturing Kft-nél működő Üzemi Tanács elnöke.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!