mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Peresztegi Zoltán
Peresztegi Zoltán
Schibsted Classified Media
alelnök


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
„Szigetelj” a MÁV-val!
2018-08-08 11:06 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Kedvezményekkel, helyszíni jegypénztárral és éjszakai is közlekedő HÉV-vel készül Európa egyik legnagyobb zenei fesztiváljára a 150 éves vállalatcsoport.

Ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START azoknak, akik az augusztus 8. és 15. között zajló Sziget Fesztiválra utaznak. A kedvezmény igénybe vehető a budapesti Keleti, Nyugati és Déli pályaudvarra, illetve Kelenföld, Kőbánya-Kispest és Zugló állomásokra induló vonatokra, bármely belföldi állomásról. A Sziget ideje alatt nappal a megszokottnál sűrűbben indítja és éjjel is közlekedteti a H5-ös (szentendrei) járatokat a MÁV-HÉV.

Az utazási kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, másodosztályon érvényes. Első osztályú utazás esetén a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni, illetve meg kell váltani az igénybe vett vonat típusának megfelelő pót-, illetve helyjegyet is. Jegyváltáskor jelezni kell a pénztárnál, hogy az utas a Sziget 2018 rendezvényre utazik, így jogosult a félárú alkalmi menettérti menetjegy vásárlására. Feláras vonattal történő utazás esetén a vonatra érvényes IC-pót és helyjegyet, helyjegyet, pótjegyet meg kell váltani.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra lebélyegeztetéssel vagy a belépő (karszalag) felmutatásával érvényes. A bélyegzés helyszíne a Sziget városközpontban található MÁV-START-os mobilpénztár-autónál lesz, ahol nemzetközi menetjegyváltásra is lehetőség nyílik a nyitvatartási időben: augusztus 8. és 14. között, 11-től 20 óráig. (Augusztus 15-én a mobilpénztár már nem lesz a helyszínen!) A bélyegzés elmulasztása vagy a karszalag hiánya esetén az alkalmi menettérti jegyet a jegyvizsgáló a vonaton teljes árú menetjegyre egészíti ki, és az előírt pótdíjat is felszámítja (a kedvezmény jogosulatlan igénybevétele miatt).

A rendezvény ideje alatt a helyszínen a MÁV-START mobilpénztáránál 20 százalékos kedvezménnyel menetjegyek válthatók a MÁV-START szolgáltatási területén bármely viszonylatra, igény szerint egy útra vagy menettérti útra. A rendezvény fizetőeszköze a FestiPay kártya, a helyszíni mobilpénztárban is kizárólag ezzel lehet fizetni. A fesztiválkártya használatáról a Sziget Fesztivál, illetve a FestiPay ad tájékoztatást.

Éjszakai HÉV és több nappali HÉV jár a fesztivál alatt a szentendrei vonalon

A H5-ös HÉV augusztus 8. és 15. között sűrűbben, folyamatosan hatkocsis szerelvényekkel közlekedik. A HÉV a fesztivál ideje alatt a Batthyány tér és a Filatorigát megállóhely között éjszaka negyedóránként fog járni.

A fekete alapszínű Sziget-Budapest CITYPASS-bérlet, valamint a citromsárga alapszínű, kétnapos, illetve a rózsaszín alapszínű, ötnapos CITYPASS-jegy érvényességi ideje alatt korlátlan számú utazásra jogosít Budapest közigazgatási határán belül a HÉV vonalain. A CITYPASS-karszalagok csak a tulajdonosuk csuklójára rögzítve és - a két-, illetve ötnapos CITYPASS-jegy esetében az érvényesítéskor történt lyukasztástól eltekintve - sértetlen állapotban jogosítanak utazásra. A Sziget-karszalagok műanyag csattal záródnak, megbontássukkal viszont érvényüket vesztik, így utazásra már nem jogosítanak fel.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. november 20-21.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

IT Manager
[2019-08-06]
Projektmenedzser
[2019-08-06]
tovább  
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!