mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Balogh Erika
Balogh Erika
Insomnia Reklámügynökség
stratégiai tervező


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Kódolatlan Viasat History a UPC Directen
2018-08-16 12:14 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A UPC Direct 2018. augusztus 15-29. közötti kódolatlan időszakában a Viasat World Viasat History elnevezésű tematikus TV-csatornája előfizetői számára elérhetővé válik a 73. programhelyen.

A kéthetes nyílt időszakban debütál a nagyívű történelmi dokumentumsorozat, az Európa története, amely bemutatja az európai történelem mérföldköveit, amelyek a földrész jelenét és jövőjét meghatározzák. A sorozat premierjét augusztus 25.-én 20 órakor láthatják a tévénézők.

Kéthetes kódolatlan időszakkal kedveskedik előfizetőinek a UPC Direct. A történelmi sorozatokat sugárzó TV csatorna, a Viasat History három országban, Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában is elérhetővé válik 2018. augusztus 15. és 29. között. Ebben az időszakban debütál az Európa története című sorozat a csatornán, amely hat epizódban meséli el a kontinens eseménydús történelmét.

Az Európa története című sorozat izgalmas felfedezőútra hívja a tévénézőket: feltárja a térség történelmét a földrajzi kezdetektől a kontinens első betelepülőinek megérkezésén át a nagy birodalmak születésén és felbomlásán keresztül a valaha elképzelhetetlen egyesült Európa létrejöttéig. Az elismert történész, Sir Christopher Clark kalauzolásával az előfizetők egy időn és téren átívelő utazás során megismerhetik a földrész múltját és jelenét, a kultúra és a vallás evolúciós fejlődést, valamint a felfedezések, a technológia és politika alakulásának mérföldköveit.

"A sorozat nem attól különleges, hogy új felfedezésekkel átírjuk a történelmet, helyette a kevésbé ismert, ámde fontos tényeket helyezünk új megvilágításba. Ilyen például Aiszkhülosz, a "tragédia atyjának" Perzsák című drámája, amely az első olyan irodalmi alkotás, ami az Európa kifejezés alatt a nyugati államok egyfajta közösségét érti. Ez egy olyan tudásmorzsa, amely, habár óriási jelentőséggel bír, a legtöbb ember mégsem ismeri." - meséli a sorozatról Sir Christopher Clark történész. A cambridge-i professzor tekintélyes szaktudását lenyűgöző operatőri munka és látványos felvételek egészítik ki, így az Európa története című sorozat egy igazán élvezetes formája lehet a történelmi ismereteink bővítésének.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. november 20-21.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

IT Manager
[2019-08-06]
Projektmenedzser
[2019-08-06]
tovább  
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!