mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Pakots Zsolt
Pakots Zsolt
Advenio Zrt., HírTV Zrt., Lánchíd Rádió Kft.
vezérigazgató, gyártási igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Kódolatlan Viasat History a UPC Directen
2018-08-16 12:14 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A UPC Direct 2018. augusztus 15-29. közötti kódolatlan időszakában a Viasat World Viasat History elnevezésű tematikus TV-csatornája előfizetői számára elérhetővé válik a 73. programhelyen.

A kéthetes nyílt időszakban debütál a nagyívű történelmi dokumentumsorozat, az Európa története, amely bemutatja az európai történelem mérföldköveit, amelyek a földrész jelenét és jövőjét meghatározzák. A sorozat premierjét augusztus 25.-én 20 órakor láthatják a tévénézők.

Kéthetes kódolatlan időszakkal kedveskedik előfizetőinek a UPC Direct. A történelmi sorozatokat sugárzó TV csatorna, a Viasat History három országban, Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában is elérhetővé válik 2018. augusztus 15. és 29. között. Ebben az időszakban debütál az Európa története című sorozat a csatornán, amely hat epizódban meséli el a kontinens eseménydús történelmét.

Az Európa története című sorozat izgalmas felfedezőútra hívja a tévénézőket: feltárja a térség történelmét a földrajzi kezdetektől a kontinens első betelepülőinek megérkezésén át a nagy birodalmak születésén és felbomlásán keresztül a valaha elképzelhetetlen egyesült Európa létrejöttéig. Az elismert történész, Sir Christopher Clark kalauzolásával az előfizetők egy időn és téren átívelő utazás során megismerhetik a földrész múltját és jelenét, a kultúra és a vallás evolúciós fejlődést, valamint a felfedezések, a technológia és politika alakulásának mérföldköveit.

"A sorozat nem attól különleges, hogy új felfedezésekkel átírjuk a történelmet, helyette a kevésbé ismert, ámde fontos tényeket helyezünk új megvilágításba. Ilyen például Aiszkhülosz, a "tragédia atyjának" Perzsák című drámája, amely az első olyan irodalmi alkotás, ami az Európa kifejezés alatt a nyugati államok egyfajta közösségét érti. Ez egy olyan tudásmorzsa, amely, habár óriási jelentőséggel bír, a legtöbb ember mégsem ismeri." - meséli a sorozatról Sir Christopher Clark történész. A cambridge-i professzor tekintélyes szaktudását lenyűgöző operatőri munka és látványos felvételek egészítik ki, így az Európa története című sorozat egy igazán élvezetes formája lehet a történelmi ismereteink bővítésének.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!