mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Illisz László
Dr. Illisz László
Heti Válasz
felelős szerkesztő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Cosmopolitan Blogger Days 2018
2018-08-22 09:17 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Cosmopolitan magazin idén októberben ötödik alkalommal rendezi meg Magyarország egyik legnagyobb blogger eseményét, a Cosmopolitan Blogger Days-t.

Az egész napos eseményen az izgalmas előadások mellett, a magazin ezúttal 16 kategóriában díjazza a legtrendibb bloggereket és influencereket. Az idei esemény különlegessége továbbá, hogy a szinte már hagyományosnak számító blogger napot megelőzően egy szakmai nappal is bővül az aktuális program.

2018. október 26-27-én rendezik meg az idei Cosmopolitan Blogger Days-t, amely minden évben izgalmas témákkal és neves előadókkal várja az érdeklődőket. Idén sem lesz ez másképp, ráadásul, ezúttal a magazin két napos programmal készül - 26-án a szakmai napra kerül sor, míg 27-én ismét a blogoké és a bloggereké lesz a főszerep.

"A blogok és az influencerek világa napjainkban egyre nagyobb teret nyer magának, ezért tartottuk fontosnak, hogy a bloggerek mellett a szakma képviselőit is megszólítsuk. Mivel a két közönség más-más szemszögből kíváncsi a témára, ezért bontottuk ketté és alakítottuk ki ennek megfelelően a két nap programját"- nyilatkozta az esemény kapcsán Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője.

Az előadások mellett természetesen a magazin ebben az évben is meghirdeti Magyarország egyik legnagyobb blogger pályázatát, a Cosmopolitan Blogger Awards-ot, ahol az év bloggereit díjazzák. Ennek során ezúttal már 9 kategóriában - Az Év Vloggere Az Év Bloggere, Az Év Gasztrobloggere, Az Év Travel Bloggere, Az Év Fashion Bloggere, Az Év Beauty Bloggere, Az Év Fitness Bloggere, Az Év Felfedezettje, Az Év Instája - várják a jelentkezőket. Ezen kívül az olvasók véleményére is kíváncsiak a szervezők, ennek megfelelően a közönség kedvenceire, illetve a zsűri által jelölt további 6 influencer kategória jelöltjeire a www.cosmopolitan.hu oldalon lehet majd leadni a szavazatokat.

A pályázatokat ezúttal is egy illusztris szakmai zsűri bírálja el, amelyben Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője, Farkas Dániel YouTube-szakértő, Oravecz Nóra énmárka- és storytelling-stratéga, Szabó Gergő, a Special Effects Media társalapítója, Zalai Ágnes, a Central Médiacsoport digitális stratégája és Csiszár Gergő, a Post For Rent ügyvezetője és alapítója kapnak helyet. Az eredményhirdetésre október 27-én, a Cosmopolitan Blogger Days-en kerül sor.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Media Hungary (2019. május 7-8.)

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!