mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Deák Gábor
Deák Gábor
Honvédelmi Minisztérium Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt.
marketing és kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Cosmopolitan Blogger Days 2018
2018-08-22 09:17 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Cosmopolitan magazin idén októberben ötödik alkalommal rendezi meg Magyarország egyik legnagyobb blogger eseményét, a Cosmopolitan Blogger Days-t.

Az egész napos eseményen az izgalmas előadások mellett, a magazin ezúttal 16 kategóriában díjazza a legtrendibb bloggereket és influencereket. Az idei esemény különlegessége továbbá, hogy a szinte már hagyományosnak számító blogger napot megelőzően egy szakmai nappal is bővül az aktuális program.

2018. október 26-27-én rendezik meg az idei Cosmopolitan Blogger Days-t, amely minden évben izgalmas témákkal és neves előadókkal várja az érdeklődőket. Idén sem lesz ez másképp, ráadásul, ezúttal a magazin két napos programmal készül - 26-án a szakmai napra kerül sor, míg 27-én ismét a blogoké és a bloggereké lesz a főszerep.

"A blogok és az influencerek világa napjainkban egyre nagyobb teret nyer magának, ezért tartottuk fontosnak, hogy a bloggerek mellett a szakma képviselőit is megszólítsuk. Mivel a két közönség más-más szemszögből kíváncsi a témára, ezért bontottuk ketté és alakítottuk ki ennek megfelelően a két nap programját"- nyilatkozta az esemény kapcsán Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője.

Az előadások mellett természetesen a magazin ebben az évben is meghirdeti Magyarország egyik legnagyobb blogger pályázatát, a Cosmopolitan Blogger Awards-ot, ahol az év bloggereit díjazzák. Ennek során ezúttal már 9 kategóriában - Az Év Vloggere Az Év Bloggere, Az Év Gasztrobloggere, Az Év Travel Bloggere, Az Év Fashion Bloggere, Az Év Beauty Bloggere, Az Év Fitness Bloggere, Az Év Felfedezettje, Az Év Instája - várják a jelentkezőket. Ezen kívül az olvasók véleményére is kíváncsiak a szervezők, ennek megfelelően a közönség kedvenceire, illetve a zsűri által jelölt további 6 influencer kategória jelöltjeire a www.cosmopolitan.hu oldalon lehet majd leadni a szavazatokat.

A pályázatokat ezúttal is egy illusztris szakmai zsűri bírálja el, amelyben Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője, Farkas Dániel YouTube-szakértő, Oravecz Nóra énmárka- és storytelling-stratéga, Szabó Gergő, a Special Effects Media társalapítója, Zalai Ágnes, a Central Médiacsoport digitális stratégája és Csiszár Gergő, a Post For Rent ügyvezetője és alapítója kapnak helyet. Az eredményhirdetésre október 27-én, a Cosmopolitan Blogger Days-en kerül sor.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!