mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Illisz László
Dr. Illisz László
Heti Válasz
felelős szerkesztő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Rádiós döntések
2018-09-03 09:37 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Médiatanács megvizsgálta két nyíregyházi, egy soproni és egy zalaegerszegi helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség kereskedelmi jellegű hasznosítására kiírt pályázataira beérkezett ajánlatokat.

Az alaki vizsgálat során a tanács a két nyíregyházi és a soproni frekvenciapályázat esetében valamennyi pályázót nyilvántartásba vette: a Nyíregyháza 99,4 MHz-re vonatkozó felhívás tekintetében az LB Rádió Kft.-t, a Regionális Rádió Kft.-t és a Sunshine Rádió Kft.-t; a Nyíregyháza 103,9 MHz esetében a Center-Rádió Kft.-t, a Regionális Rádió Kft.-t és a Sunshine Rádió Kft.-t; míg a Sopron 94,1 MHz-es frekvencia kapcsán a Pannon-Sopron Kft.-t és a Regionális Rádió Kft.-t. A Zalaegerszeg 88,9 MHz-re vonatkozó pályázati eljárás során a grémium az Egerszeg Media Kft. és az LB Rádió Kft. pályázatait vette nyilvántartásba.

A testület a szolgáltató kérésére 2023. december 13-ig megújítja a GONG Rádió Kft. médiaszolgáltatási jogosultságát a Kecskemét 96,5 MHz, a Nagykőrös 93,6 MHz, a Gyömrő 97,2 MHz és a Csongrád 87,6 MHz frekvenciákon.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Media Hungary (2019. május 7-8.)

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!