mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Király András
Király András László
The Cook Kft.
projekvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Digitális kommunikációs üzletágvezetőt igazolt a fps
2018-09-10 17:37 [Marketinginfo.hu]

Keszte Dóra újonnan csatlakozott az fps ügynökséghez - a Virgo csoport tagjához -, mint a digitális kommunikációs üzletág vezetője.

A több mint tizenöt éves tapasztalattal rendelkező marketingkommunikációs szakember korábban olyan nagy, többnyire nemzetközi márkák integrált (digitális) kommunikációján dolgozott, mint McDonald's, SPAR, Nestlé, Tchibo, Vatera, Danone, Kraft Foods/Mondelez (Milka, Sport szelet, Győri Édes), Raiffeisen, Bonafarm csoport (Mizo, Pick), Parmalat, OTP Bank, MOL, Centrál Média/Sanoma (Nők Lapja C@fé) stb.

Keszte Dóra a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán szerzett közgazdász marketinges diplomát. Karrierje során megfordult az OMD Hungary-nél, dolgozott a Café Médiában, ügyfélkapcsolati igazgatóként a Neo Interactive-ban, legutóbb pedig a Core Digital-ban munkálkodott partnerként és client service director-ként.

Dóri feladata az fps ügynökség digitális szolgáltatás portfóliójának további erősítése, alapvetően digitális termékek márkaépítése, különféle kommunikációs megoldások kialakítása és piacra vitele, illetve az fps ügynökségen belül a márkakommunikációs és integrált, digitális ökoszisztéma szemlélet további edukációja.

"Régóta ismerem az fps-t, sok sikeres projekten dolgoztam velük korábban. A mostani váltásom érték alapon született és bízom benne, hogy hosszú távra szól. Az erős IT háttérrel, emberközpontú gondolkodásmóddal (ideértve a digitális termékek felhasználóit, a munkatársakat és az üzleti partnereket egyaránt) és kiváló szakemberekkel rendelkező fps ügynökségen belül minden nap örömteli kihívás. Miközben magam is sokat tanulhatok a digitális tervezés projektekről, legújabb technológiákról, módszertanokról, rendkívül motivál az az értékteremtésre törekvő és bátran kísérletező légkör, ami nap, mint nap körülvesz a cégen belül. Izgalmas kísérlet egy ilyen, design és fejlesztési gyökerekkel rendelkező ügynökség digitális kommunikációs üzletágát vezetni, építeni. Azt gondolom, ez a felállás egészen egyedülálló a hazai piacon."


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Media Hungary (2019. május 7-8.)

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!