mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Door Tamás, Juventus Rádió vezér...
Door Tamás
Mediaworks
megbízott vezérigazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Kajakocsival gurult be a Nosalty is a VIII. Food Truck Show-ra
2018-09-13 11:36 [Marketinginfo.hu]

Hétvégén lezajlott a nyolcadik Food Truck Show a Kincsem Parkban, a Nosalty pedig ígéretéhez híven főzött, jótékonykodott, végigette a kínálatot, zsűrizett, és szakavatott segítséggel győztest hirdetett.

2018. szeptember 7. és 9. között került sor a Food Truck Show későnyári felvonására, ami ezúttal az indiai konyha bűvöletében került megrendezésre - most először gördült be a Nosalty x ízHUSZÁR saját furgonja, ahol kétféle étel készült: vajas csirke és vöröslencsés dhal, a teljes bevétel pedig a Tábitha ház gyermekhospice alapítványának került felajánlásra.

"Azt mondhatom, hogy tényleg voltak jó próbálkozások az indiai street food megálmodására, de azokat kerestük igazán, akik az utcai ételek műfaját gondolták újra autentikus, indiai ízekkel. Persze a feladat nem volt egyszerű, mégis szép számmal akadtak olyan truckok, akik időt és energiát nem sajnálva, minden kreativitásukat beleadva nyűgöztek le minket indiai ízvilágú street foodjukkal" - mondta Hering András, a Nosalty és az ízHUSZÁR magazin főszerkesztője az eredményhirdetést követően.

A VIII. Food Truck Show Budapest szakmai díját 'India ízei' kategóriában a zsűri egybehangzó véleménye szerint a Meat & Sauce csapata kapta - ők indiai fűszerezésű lecsót készítettek kétféle húsgombóccal, csicseriborsóval, kápia paprikával.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Break

Alfa együttható

SHR% (közönségarány)

továbbiak  
Forrás: Nielsen Közönségmérés
Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!