mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Gombos Zsolt
Gombos Zsolt
Online Marketing Akadémia
OMA alapító tréner, Facebook-szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Head of Artot igazolt a Café
2018-09-14 18:42 [Marketinginfo.hu]

Monori Bálint Gusztáv Head of Art-ként csatlakozott a Café Communications kreatív csapatához.

A szakember több, mint 10 éves nemzetközi és hazai ügynökségi tapasztalattal rendelkezik. Dolgozott többek között a Young & Rubicam Budapestnél, a Team Rednél és a McCann Budapestnél is. Az utóbbiból Creative Group Head státuszból igazolt a Café csapatához májusban.

Bálint pályafutása alatt olyan koncepciók kidolgozásában vett részt, mint a Menedékház alapítvány részére készült CLP kampány, a Legonak készült Reborn Statues kampány, Borsodi 2014-es nyári kampánya, a Dreher felfedező TVC kampánya, vagy az E.On Egy csepp hazai pálya és Safety First kampányok. Az E.ON-nak készült "E1ső a biztonság" című filmje két kategóriában, a Belső kommunikáció és HR-témájú alkotások közt is Arany Delfin díjat nyert, illetve hazánkból egyedüliként a Grand Prix-t érő Fehér Delfin trófea shortlist-jére is felkerült. A történet egy valós, az E.ON-nál megtörtént, kollégákat érintő autóbalesetet dolgozott fel. A másik legkiemelkedőbb munkája a 2012-es Magyar Állami Operaház számára készült image kampány volt, amely azoknak is megnyitotta az Opera világát, akik azelőtt alig érintkeztek ezzel a műfajjal.

Fő ügyfelei közé tartozott a Telenor, Danone, Borsodi Sörgyár, MOL Magyarország, Vodafone, Erste Bank, Dreher Sörgyárak, E.ON, Coca-Cola Magyarország és K&H Bank.
A Café Communications-nél az OTP Employer branding, a Pilsner Urquell és a Dreher számára készített branded content kampányokban vett már részt Head of Art-ként.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Media Hungary (2019. május 7-8.)

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!