mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kerti Attila
Kerti Attila
Maximize
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Elrajtolt a BBC TopGear magyar nyelvű változata
2018-09-24 12:40 [MTI + Mediainfo.hu]

Száguldás, szerelem, szenvedély jellemzi sokak csodálatának tárgyát, a gyönyörű és nagy teljesítményű sportkocsit, melynek gazdag kollekcióját nyújtja a legendás magazin.

Olyan autókban gyönyörködhet az Olvasó, amilyeneket ritkán látni az utcán, de a
kevésbé látványos modellek is versenypályás teljesítményűek, mert motorházuk alá több száz lóerőnyi ménest hajtottak be. A BBC profi hátterének köszönhetően mások által szinte elérhetetlen autóvilágot mutat be az Olvasónak, és elsőként teszteli a legújabb sportkocsikat. Többnyire különleges modelleket, olykor egzotikus környezetben és mindig igényesen megfényképezve, izgalmasan megírva.

"Igyekszünk frissek, különlegesek lenni az átvett és magyarra fordított anyagokkal, meg saját sztorijainkkal, exkluzív interjúinkkal. Elrajtoltunk, méghozzá nem is akárhogyan: az októberi szám több mint százoldalas, a húszezer példány pedig kiugró mennyiség a hazai magazinpiacon. A magyar nyelvű BBC TopGear magazin induló ára 990 Ft, a következő szám már 1270 forintba kerül majd, de még mindig jóval alatta marad az angol nyelvű eredetinek, melyet itthon 3295 forintért lehet megvenni."- nyilatkozta Boros Jenő, a BBC TopGear főszerkesztője.

"A BBC-vel kötött megállapodásnak köszönhetően a BBC History és BBC Goodfood magazinhoz hasonlóan minden BBC TopGear cikket letölthetünk, ám azokat nem mindig használjuk fel azonnal, mert ez nem hírportál, hanem alaposan elkészített és összeválogatott tesztek és autóbemutatók fóruma. Természetesen nem hagyjuk veszni a korábban csak angolul - és még huszonöt másik nyelven - megjelent exkluzív
anyagokat, melyek nemcsak autókról szólnak, hanem a világról, olyan tájakról, ahová még a kalandokra kész és azokat finanszírozni képes BBC TopGear stáb is csak ritkán és nagy költségek árán jut el, mások meg sehogy."- tette hozzá.

A Kossuth Kiadói Csoport Magyarország egyik legjelentősebb kiadói társulása, amely könyvek, hangoskönyvek és bookazine-ok mellett rangos magazinokat is megjelentet: a BBC GoodFood világkonyha magazin, a BBC History történelmi magazin, az Amiről az orvos nem mindig beszél alternatív egészségmagazin havonta jelenik meg, a BBC
Világtörténelem negyedévente kerül az újságárusokhoz.

"Büszkék vagyunk rá, hogy 2018. szeptember 26-án elindíthatjuk a világ legnépszerűbb autósmagazinját, a BBC TopGear-t is, amely jóval több, mint egy technikai magazin - életérzés, amely egy vágyott, csodált világot mutat be. Nagyon sok ember közvetlenül nem élheti át a csodás autók vezetési élményét, de a lap segítségével mintegy részese lehet ennek a különleges világnak." - teszi hozzá Kocsis András Sándor, a Kossuth Kiadó Zrt. elnök-vezérigazgatója.

(OTS-MTI)


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!