mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
MINI LIVING mikrolakás-koncepció
2018-09-27 09:48 [Marketinginfo.hu]

A Pekingben kiállított élettér-koncepció a tavaly útjára indított MINI LIVING installációsorozat negyedik értelmezése.

2018. szeptember 21-én nyitotta meg kapuit és a nagyközönség előtt egészen november 4-ig nyitva áll Pekingben a China House Vision csarnokában életre hívott, több tudományágat felölelő építészeti kiállítás, amelyen a brit prémiumgyártó a MINI LIVING Urban Cabin soron következő, negyedik értelmezését mutatja be a nagyközönségnek. A forradalmi mikrolakás-koncepciót a MINI a kínai építész, Dayong Sun közreműködésével váltotta valóra.

A Pekingben kiállított élettér-koncepció a tavaly útjára indított MINI LIVING installációsorozat negyedik értelmezése. A MINI LIVING Urban Cabin mikrolakás-koncepciók kiválóan alakítható, számtalan lehetőséget felkínáló életterek, amelyek mindössze 15 négyzetméternyi alapterületen biztosítanak átmeneti szállást egyszerre több embernek is. A tervezők minden koncepciót a világ különböző nagyvárosainak építészeti sajátosságai és kultúrája szerint álmodtak meg, London, New York és Los Angeles után ezúttal Kína fővárosában.

A koncepciók középpontjában a kreatív helykihasználás, a közösségi életterek innovatív lehetőségei és a minimális alapterületen életre hívott tökéletes életminőség egysége áll. Pekingben a MINI LIVING Urban Cabin ezért a Kínában tradicionális építészeti stílusokat modern formában értelmezte újra, interaktív párbeszédet kezdeményezve ezzel a metropoliszban élő emberekkel.

A 2016-ban bemutatott MINI LIVING célja, hogy világszerte új élettér-koncepciókkal ismertesse meg a nagyvárosokban élő közösségeket. A metropoliszokban az egyre szűkülő terek és az egyre dráguló ingatlanárak rugalmasan alakítható, mégis tradicionális stílusú és közösségi térrel bíró élettér-koncepciók után kiáltanak, ezen eltérő igények pedig együttesen csupán a "kreatív helykihasználás" alapelvét követve válthatóak valóra. A MINI már évtizedekkel ezelőtt maradandót alkotott, amikor a klasszikus Mini kerekeken gurulva értelmezte újra a "kreatív helykihasználás" fogalmát, amely azóta a brit prémiummárka védjegyévé vált. A gyártó mindezt most élettér-koncepciók formájában is kamatoztatja.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Media Hungary (2019. május 7-8.)

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!