mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Eszes Tamás, főiskolai tanár...
Dr. Eszes István
Budapesti Gazdasági Főiskola
főiskolai tanár


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Magyar nyertes a Siemens Press Award regionális döntőjében
2018-10-02 10:02 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az Index szerkesztőjének munkáját a nemzetközi zsűri a legjobb három közé választotta.

A Siemens idén harmadik alkalommal hirdette meg 11 közép- és délkelet-európai országra és Izraelre kiterjedő újságírói pályázatát, amelyre a városok, az ipar és az energia digitális jövőjével foglalkozó publikációkkal jelentkezhettek az újságírók. A hazai szakmai zsűri értékelése alapján a verseny magyarországi fordulójának győztese Hanula Zsolt (Index - Az app, amitől a világ összes bankja retteg) lett, ő képviselte az országot a bécsi Siemens City-ben megrendezett nemzetközi döntőben.

A Siemens Press Award 2018 pályázatra összesen mintegy 200 pályamunka érkezett be a régióból. Minden ország legjobb publikációi versenyeztek egymással a nemzetközi fordulóban, ahol az egyes országok zsűritagjai több szempontot figyelembe véve döntöttek a régiós díjazottakról. A három legjobb pályamunka közé Hanula Zsolt munkája mellett a szlovén Boštjan Videmšek, a "Delo" munkatársa, és a bolgár Ivaylo Stanchev, a "Capital weekly" újságírójának publikációja került.

"Szívből gratulálunk Zsoltnak a kiemelkedő teljesítményéhez és a nemzetközi elismeréshez. A verseny történetében először jutott be magyar újságíró a díjazottak közé, ami külön öröm számunkra. A pályázat kiemelt célja, hogy felhívja a hazai és nemzetközi közönség figyelmét egy-egy társadalmi, illetve gazdasági szempontból aktuális témára. Zsolt munkája jól érthető és részlet gazdag módon mutatta be a digitalizációs trendek alakulását és lehetséges hatásait." - mondta el Virágh Adrienn, a Siemens Zrt. kommunikációs igazgatója.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Media Hungary (2019. május 7-8.)

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!