mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Klenovszki János
Klenovszki János
NRC Kft.
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Vaszily Miklós az ECHO TV új vezetője
2018-10-04 11:33 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az MTVA eddigi vezérigazgatója veszi át az ECHO TV operatív vezetését.

Október 1-től Vaszily Miklós tölti be az ECHO TV vezérigazgatói posztját. A Médiaszolgáltatás és Vagyonkezelő Alap (MTVA) eddigi vezérigazgatója 17 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik a magyar és közép-európai regionális média, internetes kereskedelem és szolgáltatások területén. A szakember folytatja az ECHO TV professzionális átalakulásával tavaly megkezdett szakmai munkát annak érdekében, hogy tulajdonosok, illetve a televízió menedzsmentje által közösen meghatározott célkitűzésnek megfelelően az ECHO TV továbbra is élen járjon a polgári értékrend képviselete mellett a magyar kultúra és a magyar hagyományok megőrzésében.

Az ECHO TV korábbi vezérigazgatója a Mészáros-cégcsoport kommunikációs vezetőjeként folytatja munkáját. Farkas Boglárka 1992 óta vesz részt a hazai televíziózásban. Pályafutása során a Duna Televíziónál és a Hír Televíziónál is dolgozott. Közel három évvel ezelőtt vállalta az arculatában és technikai hátterében is megújuló ECHO TV hírigazgatói, majd vezérigazgatói posztját. Irányítása alatt bővült nézettség, továbbá a hír-és háttér-televíziózás egyik vezető csatornájává vált az ECHO TV.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Media Hungary (2019. május 7-8.)

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!