mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Ihász Ingrid (Rabbit)
MEC
digitális vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Buddies image kampány a Sony Movie Channelen
2018-10-30 15:46 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Buddies néven indít kampányt a Sony Movie Channel, hogy a modern klasszikusokban, a kultikus filmekben és a SONY nagyágyúkban gazdag kínálatára felhívja a figyelmet.

Az alapötlet szerint két moziőrült srác, akinek az otthona filmrelikviákkal (kamerák, könyvek, csapó, Oscar-díj) van tele, lehuppan egy popcornos tállal a kanapéra, hogy végre megkapja a napi filmadagját. Képtelen helyzetkomikumaikban életre kel minden olyan unásig ismételt frázis ("Ettől eláll a lélegzeted!" "Ettől lehidalsz!" "Ez a képernyő elé szegez!"), amivel a csatornák a képernyőik elé csalogatják a nézőt. Ezek a mondatok sokszor csak sallangok és lőzungok, nincs mögöttük valódi tartalom, a srácok be is alszanak az unalomtól. Minden másképp van azonban a Sony Movie Channelen, ahol nincs kamu, csak jó filmek egész nap. Jössz? - kérdezi a szpot, hogy már adja is át a helyet a Sony Movie Channel egész estés mozifilmjeinek.

A Buddies kampány október 29-én indult on-airben, november 1-jétől pedig OOH, social media, online és print felületeken is látható.

Mindeközben a Sony másik csatornája, a VIASAT3 is viccesen közelít a kultfilmekhez. A szombat esténként 21 órakor nagy sikerrel futó Star Wars sorozathoz ezt a promóciós kisfilmet készítette a Sony kreatív csapata:
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!