mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Peresztegi Zoltán
Peresztegi Zoltán
Schibsted Classified Media
alelnök


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Az új talkshow sáv a Spektrum Home-on
2018-11-07 10:57 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A vadonatúj műsorsáv hétfőtől csütörtökig este 9 óratól látható, amikor izgalmas témák és elismert művészek kerülnek fókuszba.

A Spektrum Home számára készített új formátumú műsorokkal itthon még nem találkozhatott a közönség, mindegyik hosszas előkészítési folyamat után kerül adásba. A gyártók régóta készültek a formációk tévés megvalósítására, ahol a Tesztbeszéd és a NŐComment! című produkciókban a közönség is nagy szerepet kap.

A Tesztbeszéd, Helló, tesó! és NŐComment! című újdonságok november második hetében, hétfőtől rajtolnak, csütörtökönként pedig május óta a Spektrum Home-on futó D. Tóth Kriszta "DTK: Elviszlek magammal" című produkciójából láthatják a nézők a legújabb részeket.

A november 5-én debütált "Tesztbeszéd" ötletgazdája és producere Lovász László, aki hosszú évek tapasztalatával vágott bele a produkcióba. Ezalatt rengeteget tanult arról, hogy hogyan lehet hagyni valakit megnyílni, gondolkodni, és szemlélni egy kicsit saját magát. A Tesztbeszéd is ezen alapul: a műsor minden egyes epizódjában négy sztárvendég ül le a házigazda, Dombóvári István asztalához, hogy különböző kérdéseken keresztül egy kicsit jobban megismerje saját magát és a vendég társait. A feltett kérdésekre először a közönség válaszol egy applikáción keresztül, majd a sztárvendégek is elmondják a véleményüket, akik az eredményeket végül a műsorvezetővel együtt meg is beszélik. Így mindenki megtudhatja, hogy mit gondol róla a közönség, és a mellette ülő három másik vendég.

Szerdánként egy különleges női talkshow várja a nézőket a tévé képernyője elé. A színpadon már nagy sikert arató és most a Spektrum Home-on televíziós műsorként debütáló "NŐComment!" túlmutat a hagyományos női témákon, a résztvevők kötetlenül és tabuk nélkül beszélik meg az aktualitásokat, a friss pletykákat, helyretesznek csúsztatásokat, megvitatják a nagyvilág bulvár-és egyéb híreit, mindazt, ami kitölti az életünket, és minden olyan témát, ami a fiatal felnőtt nőket a hétköznapokban is foglalkoztatja. A NőComment! állandó női csapatából (Ábel Anita, Balázsovits Edit, Bódi Margó, Dobó Kata, Falusi Mariann, Gryllus Dorka, Hadas Krisztina, Kiss Orsi Kisó, Kovács Patrícia, Osvárt Andrea) minden adásban 5-en foglalnak helyet. Hozzájuk érkezik egy-egy férfivendég. Így találkozhatunk többek között Hajós Andrással, Vujity Tvrtkoval, Giannival, Bochkor Gáborral, Nagy Ervinnel vagy Rákóczi Ferivel is. A hangulatért Garami Gábor és zenekara gondoskodik Veres Mónika, Nikával az élen.

A talkshow megálmodója Kende - Hofherr Krisztina, aki az amerikai típusú sztármenedzsment megalapítója hazánkban. A TMC Group tulajdonosához egyre több tartalomgyártás köthető, amelyek mindegyike az általuk képviselt sztárok köré épül.

Az új építmény két stúdiót is magába foglal, melyek közül az egyikben többek között a NŐComment! is forog, míg a másikban állandó jelleggel nyolc saját gyártású sport műsor adásai készülnek.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!