mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hámori Barbara
Hámori Barbara
Content House
vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Rekordnézettséget hozott a Foxnak a Super Bowl
2005-02-09 10:07 [Menedzsmentfórum]

Több mint 86 millióan nézték az amerikaifutball-bajnokság döntőjét múlt vasárnap az amerikai Fox tévén - írja a Menedzsmentfórum.

A Super Bowlnak az elmúlt négy évben ez volt a legkisebb közönsége, de a Fox saját nézettségi rekordjának megdöntéséhez elég volt.

Az Egyesült Államokban az amerikaifutball-bajnokság döntője a legnépszerűbb televíziós sportesemény. A XXXIX. Super Bowl múlt vasárnap került megrendezésre, és az elmúlt években ugyan csökkent a közvetítések nézettsége, de még így is elég volt ahhoz, hogy a Fox televízió történetének eddigi legtöbb nézőjét tapassza a képernyők elé egyszerre, írja a Reuters.

A Nielsen Media Research előzetes adatai szerint a sportesemény közvetítése szombat este 86,1 millió nézőt hozott a News Corporation alá tartozó Foxnak. A közvetítés után leadott tévéshow és az azt követő Simpson-család epizód nézettségével együtt ez volt a Fox történetének legsikeresebb estéje a teljes nézőszámot tekintve.

A Fox saját rekordját úgy érte el, hogy magának a Super Bowl-közvetítésnek a nézőszáma idén volt legalacsonyabb a 2001-es CBS-közvetítés óta. A CBS, az ABC és a Fox közösen birtokolja a közvetítés jogát, amelyet három éves periódusokban rotálnak egymás között.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!