mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Gombos Zsolt
Gombos Zsolt
Online Marketing Akadémia
OMA alapító tréner, Facebook-szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A Mediatorral dolgozik a Randstad
2018-11-14 10:28 [Marketinginfo.hu]

A Mediatort választotta a Randstad közösségi média kommunikációjának támogatására. Az ügynökség augusztus 1-től dolgozik együtt a HR szolgáltatóval.

Feladatai közé tartozik a Randstad Facebook kommunikációjának a koordinálása, valamint a honlapján található karrier blog tartalmának az elkészítése is.

A Randstad ajánlás útján vette fel a kapcsolatot a Mediatorral, a döntést pedig segítette az is, hogy több közösségi média kampányukat is sikeresnek találta. Az ügynökség dolgozik többek között a Zewa, a Guinness, a NEFF és a Becherovka közösségi aktivitásain.

"Számos kreatív és hatékony megoldást láttunk az elmúlt időszakban, amelyek mind a Mediator műhelyében valósultak meg. Ez volt a döntő oka annak, hogy úgy döntöttünk, velük szeretnénk megújítani közösségi kommunikációnkat, és friss ötletekkel elérni és segíteni a munkavállalókat" - mondta Szokody Ágnes, a Randstad Magyarországért és Romániáért felelős marketing menedzsere.

A Randstad globális vezető szerepet tölt be a HR szolgáltatási ágazatban, 39 országban több mint 4800 irodával rendelkezik. A vállalat testre szabott megoldásokat kínál kis-, közepes- és nagyvállalatok részére, amely kiterjed a szakképzett alkalmazottak, szakértők és vezetők elhelyezésére is.

A Mediator az egyik legnagyobb full-service ügynökség Magyarországon. A 2005-ös alapítást követően 2013-ig kreatív ügynökségként működött, majd a piaci igényekhez igazodva ezt követően kezdtek el házon belül foglalkozni a médiavásárlással, közösségi médiával és webfejlesztéssel, illetve rendezvényszervezéssel és PR szolgáltatásokkal is bővítették kapacitását, és az eredmények sem maradtak el. Idén a Mediator fődíjas lett a Kreatív Content+Marketing Award díján, míg a Marketing és Média full service és kreatív ügynökségi listáján negyedik lett a full service szolgáltatásokat nyújtó ügynökségek között.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!