mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Eszes Tamás, főiskolai tanár...
Dr. Eszes István
Budapesti Gazdasági Főiskola
főiskolai tanár


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Szervezeti frissítéssel kezdi a 30. évét az OTTHON magazin
2018-11-20 09:02 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A prémium minőségű lakberendezési és életmód magazin igazi unikumnak számít a lappiacon, hiszen az első megjelenése óta, lassan 30 éve az adott szegmens élvonalában áll.

Az OTTHON magazin kiadója személyi változásokkal készül a lap születésnapjára.
Tradíció és szakmaiság, minőség és stílus, harmónia és innováció jellemzi az OTTHON magazint, amely kiemelkedő képanyagával, magas minőségű írásaival nem csupán iránymutató a legújabb lakberendezési trendek között, hanem ötleteket, hasznos tanácsokat nyújt az enteriőrök megtervezéséhez, a dekorációhoz. Az OTTHON magazin egyedülálló lakásriportjai a hazai különleges otthonok bemutatása mellett kitekint a nemzetközi trendekre, újításokra is, hogy valóban széleskörű információkat nyújthasson az olvasóknak a lakberendezés minden irányzatáról.

Az OTTHON magazinok (főlap+különszámok) együttesen 360 000 példányban fogytak el a lappiacon a 2017-es évben, csakúgy, mint ahogy a 2018-as előrejelzés is ezt a számot mutatja.* Az anyalap jövőre hat különszámmal jelentkezik: az OTTHON Kislakás, valamint az OTTHON Házak kétszer, míg az OTTHON Konyha és fürdő, valamint a nagysikerű OTTHON Kert magazin egyszer jelenik meg 2019- ben is. Hirdetői oldalon pedig a lap továbbra is célcsoport azonos megoldásokat kínál.

Az OTTHON magazin a kerek évfordulóval újabb mérföldkőhöz érkezett, amely okán az IQ Press Lapkiadó Kft. összevonja a Home&Garden és a DIY portfólióját, melyek irányítását 2019 januárjától Palcsek Zsuzsanna végzi.

"Egyre sűrűbben szükséges új tartalmi megoldásokat találni ahhoz, hogy hatékonyan elérjük a márka célcsoportját. Újfajta látásmóddal és az új főszerkesztővel az OTTHON magazin tovább erősödhet, hogy újabb 30 évig meghatározó szereplő maradhasson a szegmensben." - mondta a portfólióvezető.

Az OTTHON magazin főszerkesztői posztján is változás történik, Füzesi Zsuzsa veszi át a lap tartalmi irányítását, aki négy éve az OTTHON magazin felelős szerkesztője, egyben a szerkesztőség meghatározó szakembere. Ezt megelőzően Zsuzsa mindennapjait hét éven át a lakberendezés és a belsőépítészet tette ki más kiadványnál.

"Míg az olvasóknak szép, színvonalas és ötletekkel teli, addig a partnereinknek jól csengő márkanév az OTTHON - lassan harminc éve. Így hát nem könnyű és nem nehéz, annál sokkal több: kivételes feladat az OTTHON magazin útját egyengetni. Értékközpontú szerkesztési elv, barátságos hangvétel, inspiráló, ízlésformáló tartalmak, amelyek olyan otthonosak, és amelyekből elvenni nem szabad. És hozzátenni? Arra biztosan lesz ötletünk, mindig azt keresve, mitől lesz még szerethetőbb az
otthonunk." - mondta az új főszerkesztő.

Az IQ Press Kft. köszönetét fejezi ki a leköszönő főszerkesztő-portfólióvezetőnek, Boda Ildikónak, aki kilenc éven át vezette a lapot. Irányítása alatt születtek meg az OTTHON különszámok, illetve a nevéhez fűződik a BBC Kertvilág magazin magyarországi bevezetése. Bőcs András, a kiadó ügyvezetője hangsúlyozta, hogy Boda Ildikó 2019 januárjától szakmai tanácsadóként segíti tovább a kiadó munkáját.

A 30 éves születésnapot egy komplex kommunikációs kampány kíséri, amelyben helyet kap a rádió, print és online felületek, social media és játékos formában egy online kvízjáték is a kiadó ügyfeleinek, valamint olvasói BTL aktivitás.


*MATESZ és IQ Press adat


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!