mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kandikó József
Dr. Kandikó József
Edutus Főiskola
Főiskolai tanár


szakmai partnereink:























kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A Legjobb Nemzetközi Street Food Hely díja
2018-11-23 15:19 [Marketinginfo.hu]

Tíz évig tervezték, végül idén nyitottak meg és máris övék lett a Legjobb Nemzetközi Street Food Hely díja a 2018-as The Hungarian Street Food Awards versenyen.

"Az ötlet maga egy amerikai út során jött szembe velünk. Az általunk kínált étel egy stílus, ami Amerikában nagyon kedvelt és népszerű" - emlékszik vissza a kezdetekre Hutás László, a két tulajdonos egyike. "A céget Gáborral alapítottuk, aki az ételeink megálmodója és alkotója, és a professzionális konyhai folyamatokért felel" - mondja László. A 30 négyzetméteres étteremben jelenleg hatan dolgoznak, de László elégedett a cég méretével: legfontosabb számukra, hogy a saját maguk elé tartott mérce magas legyen.

"A vállalkozásunk működtetése során nagyban hagyatkozunk az érzéseinkre, az ételeinket, a munkatársainkat és az együttműködő partnereinket illetően is. Ez utóbbiakat az alapján választjuk ki, hogy megvan-e az összhang és a bizalom, egy hullámhosszon vagyunk-e és a céljaink elérésében tudjuk-e egymást segíteni az úton. A Bónusz Brigád már az első hetekben megkeresett minket, mi pedig akkor az ismertség növelése céljából elkezdtünk együttműködni, és azóta is folyamatosan találunk kapcsolódási pontot, mely mindkét félnek előnyöket jelent" - mondta a Tölcsibe tulajdonosa.

"A Tölcsibébe gyakorlatilag szó szerint belebotlottam, ugyanis egy sétám során lettem figyelmes a sokatmondó cégérre és a frappáns névre, ezt követően kerestem rá a weben, majd vettem fel a kapcsolatot Lacival egy együttműködés reményében. Mivel jómagam is a minőségi street food rajongója vagyok, így adta magát a személyes "tesztelés" és kóstolás, ahol megbizonyosodtam arról, hogy nem csak az ötlet, de az ízek is zseniálisak" - emlékszik vissza a közös munka indulására Földszin Balázs, a Bónusz Brigád értékesítője.

Nem csak a Bónusz Brigáddal való együttműködést, hanem egy másik fontos pillanatot is hozott az idei év: amikor beneveztek a Street Food Awardsra, az első haza street food megmérettetésre. "Induló cégként nagyon jó lehetőségnek tekintettük ezt a versenyt arra, hogy szélesebb körben megismertessük a márkánkat, egyben szakmai visszajelzést is kapjunk erről az itthon újdonságnak számító koncepcióról és a kezeink között született ételekről. Nagy meglepetésünkre, mivel nem volt a hátunk mögött egy jól bejáratott üzlet és a potenciális vendégeinknek is alig volt még ideje tudomást szerezni rólunk, a versenyt a szakmai zsűri értékelése alapján megnyertük, a Tölcsibe lett az év Legjobb Nemzetközi Street Food helye."

A zsűri tagjai Bánki D. Stella, a Forbes magazin gasztrorovatának vezetője, Papp Regina, a WeLoveBudapest főszerkesztője és Susánszky Ádám, a Zing Burger alapítója voltak. A szakmai zsűri által végzett titkos próbavásárlás döntötte el, hogy a Tölcsibe nyeri a díjat: sikerült egy igazi street food gasztroélményt a vendégek elé varázsolni. "Megreformálni nem akarunk semmit, a célunk, hogy egy jót, jó áron, kellemes környezetben egyen az, aki hozzánk betér. Egyszerűség és nagyszerűség, ezt szeretjük" - mondta Hutás László. "Nagyon rövid idő alatt tettünk nagy ismertségre szert, és ez nem ment volna a Bónusz Brigád nélkül, így ezért telítettség ide vagy oda, továbbra is megtalálhatóak majd a brigádon a bónuszaink." Az eddig eladott 150 bónusz után most egy újabb ajánlatuk található a brigád kínálatában, így kedvezményes áron kipróbálható a Legjobb Nemzetközi Street Food Hely.
"Megfelelő tapasztalatokkal felvértezve terveink között szerepel, hogy további helyszíneken is megjelenjen a Tölcsibe, valamint az étel jellegét kihasználva szeretnénk részt venni a nagyobb fesztiválokon is. Viszont nem sietünk sehová. Ami lehetőség szembe jön, azzal foglalkozunk, de nem törekszünk ész nélkül és mindenáron a mihamarabbi növekedésre" - mondta Hutás László. "Első és legfontosabb, hogy a jelenlegi éttermünkbe betérőket úgy szolgáljuk ki és olyan élményt nyújtsunk nekik, ahogyan mi azt megálmodtuk. Ez a fő feladatunk most."



Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!