mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hámori Barbara
Hámori Barbara
Content House
vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Több újítás a UPC-n
2018-12-05 14:26 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Filmes nyereményjátékkal, kibővült filmtárral és kódolatlan csatornával fut neki a szolgáltató az ünnepi szezonnak.

Az év utolsó hónapjára különleges nyereményjátékkal lepi meg ügyfeleit a UPC. December 31-ig a UPC Filmtárban megtekintett filmekkel nagyképernyős Thomson UHD televíziókat és ötezer forintos Filmtár kuponokat nyerhetnek azok, akik regisztrálnak a játékra a upc.hu/karacsony oldalon. Természetesen minél több filmet néz meg valaki, annál nagyobbak az esélyei a nyereményre. A szemfüles filmrajongók között további 4db 4K-s TV-t is kisorsolnak. Az adventi hétvégéken ugyanis egy-egy karácsonyi témájú álfilmet rejtenek el a Filmtár kínálatában, és akik megtalálják és el is indítják ezeket, regisztrálhatnak a játékra és részt vehetnek a sorsoláson.

December 3-tól csaknem két héten át, egészen december 14-ig a UPC minden előfizetője számára elérhetővé teszi a FILM4 filmcsatornát, méghozzá külön díj fizetése nélkül. A FILM4 elsősorban nőknek szóló mozi- és tévéfilmeket mutat be, és a Magyarországon korábban sikeresen működő Hallmark hagyományaira épít. Éppen ezért a FILM4 kínálatában megtalálhatóak a Hallmark klasszikusai, valamint a legújabb amerikai, brit, francia és német romantikus alkotások, nőknek szóló krimik és rejtélyes történetek.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!