mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Lakfalvi Lívia
Lakfalvi Lívia
VIVA! Promóció
ügyvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Mikulás vonatokkal, állomási rendezvénnyel kedvez a gyermekeknek a MÁV
2018-12-06 09:20 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A MÁV-csoportnál országszerte készülnek a Mikulás ünnepségekre. Mikulás HÉV indul Batthyány térről Szentendrére, Debrecenben vasutasok öltöznek Mikulásnak, a különvonatokat az alkalomhoz illően feldíszítik.

A következő napokban több Mikulás vonat és Mikulás HÉV is közlekedik Budapesten és országszerte. Pécsről, egy óvodás csoport 250 gyermeke kel útra Dombóvárra. A feldíszített vonaton a kalauzokon kívül a Mikulás és a krampuszok is "szolgálatot teljesítenek".

A debreceni állomás utascsarnokában vasutasok mikulás és krampusz jelmezbe öltöznek december 6-án, 7-től 10 óráig, és 14-től 17 óráig. A vasutas Mikulások szaloncukrot osztanak a gyerekeknek, a bátrabbakat pedig versmondásra, éneklésre is buzdítják.

December 6-án, délután útjára indul az első Mikulás HÉV a H5-ös vonalon, a Batthyány térről Szentendréig. A Mikuláson és a krampuszokon kívül ajándékcsomag is várja a járatra - elővételben vagy a helyszínen - jegyet váltó gyerekeket és kísérőiket, akik felújított és feldíszített, 1943 és 1956 között gyártott nosztalgiakocsikon utazhatnak.

A Magyar Vasúttörténeti Parkba is ellátogat a Mikulás, mégpedig a gyermekeket szállító nosztalgiavonattal december 7-én, 8-án és 9-én. Az M2 Mikulás Expresszt karácsonyi díszekben pompázó gőzmozdonnyal pöfög ki a Nyugati pályaudvarról, majd gördül be a Vasúttörténeti Parkba, ahol az Orient-csarnokban kezdetét veszi az ünnepség.

Szombathelyről december 8-án, 400-an utaznak Mikulás-járattal a fővárosba. A különvonat fedélzetén a nagyszakállú szaloncukrot oszt, s jó kedvre deríti az utasokat.

A Gyermekvasúton már december 1-jén és 2-án "szolgálatba állt" a Mikulás a krampuszokkal, hogy együtt vonatozzanak a kicsikkel és nagyokkal. Idén is volt közös éneklés, játékok és természetesen személyes találkozás a Mikulással, aki édességekből összeállított csomaggal ajándékozta meg a gyerekeket. A Hűvösvölgy állomásról óránként közlekedtek a kisvonatok. A krampuszok gyerekprogramokkal, közös tánccal, játékokkal és finomságokkal várták az utazókat.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!