mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Soós Gergely
Soós Gergely
neo
alapító-ügyvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Cukorbomba az Árkádban
2018-12-11 09:48 [Marketinginfo.hu]

A Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége különleges akcióval készült a novemberi diabétesz világnapra.

Ezen a napon ugyanis egy Cukorbombát helyezett ki az Örs Vezér terén található ÁRKÁD bevásárlóközpontban. Az aktivitást a Mediatorral közösen, a SANOFI támogatásával valósította meg az Szervezet míg az ÁRKÁD biztosította a helyszínt. A cukorbombán helyet kapott egy digitális display, amely az indítástól kezdve folyamatosan visszaszámolt. A résztvevők feladata volt, hogy időben helyes válaszokat adjanak az egészséges életmóddal, diabétesszel és annak megelőzésével kapcsolatos kérdésekre, hogy elkerüljék a cukorbomba felrobbanását.

A ketyegő cukorbomba üzenete, hogy mindenkinek még ma kell tennie azért, hogy megakadályozza annak felrobbanását - azaz megfelelő ismeretekkel rendelkezzen annak érdekében, hogy a túlzott cukor - vagyis a szénhidrátfogyasztás okozta túlsúly és elhízás jelentős kockázatot jelent a 2-es típusú diabétesz kialakulásában. A helyszínen ingyenes vércukorszint-mérésre is lehetőség volt a 77 Elektronika Kft. támogatásával.

A Cukorbomba a Mediator kreatív koncepciója alapján készült el, és az ügynökség felelt a megvalósításért is. Emellett szintén az ügynökség segített a CEOSZ november 24-én megrendezésre kerülő éves, érintetteknek és érdeklődőknek szóló laikus rendezvényének a kommunikációját is, amelynek során kreatív, social és PR feladatokat láttak el.

A Mediator tavaly novemberben kezdte meg együttműködését a Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetségével (CEOSZ), amelynek keretében az ügynökség pro bono segíti a Szövetség országos aktivitásainak kreatív, sajtó és közösségi média kommunikációját.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!