mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Balogh Erika
Balogh Erika
Insomnia Reklámügynökség
stratégiai tervező


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
3D-bemutató a konténerek tetején
2018-12-13 10:30 [Marketinginfo.hu]

360°-os 3D "project mapping show-n" keltették életre az az Árpád híd lábánál épülő Agora Budapest központi terét a beruházás november 15-i virtuális alapkőletételi eseményén.


A HB Reavis projektbemutatóját egy 15 méter magas, külön erre az alkalomra épített dóm belső falára vetítették. A koncepció, a szervezés és a rendezvény lebonyolítása az Ogilvy és az Offline Group munkája.

A helyszínt, amelyben park és a rendezvény ideje alatt is működő pop-up üzletek is helyet kaptak, 50 ember egy héten keresztül építette. Magyarországon egyébként első alkalommal építettek dómot építési konténerek tetejére, amelynek 22 munkaórán át tartó elhelyezésén egy 60 tonnás daru is dolgozott. A HB Reavis számára kifejezettem fontos volt egy olyan közösségfókuszú esemény megvalósítása, amely egyedi és innovatív a hazai ingatlanpiacon.

A HB Reavis fejlesztésében a Váci úti irodafolyosóban épülő, a londoni MAKE Architects és a hazai FINTA Stúdió tervezte Agora Budapest beruházás több mint 130 ezer négyzetméter bérbe adható iroda és kiskereskedelmi területet foglal majd magába. A 2023-ra elkészülő épületekben 12 ezer ember dolgozhat majd. A beruházás első épületegyüttesét 2019 végén adják át.

Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Affinitási index (AFF)

Exkluzív break

Break

továbbiak  
Forrás: Nielsen Közönségmérés
2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!