mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Gombos Zsolt
Gombos Zsolt
Online Marketing Akadémia
OMA alapító tréner, Facebook-szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Először adják át az újonnan alapított a Golden Globe-t
2018-12-18 15:10 [MTI + Mediainfo.hu]

Televíziós életműdíjat alapított a Golden Globe-gálát szervező HFPA, a Hollywoodban akkreditált külföldi újságírók testülete. Az elismerést elsőként a legendás televíziós, Carol Burnett kapja a januári ceremónián.

A díj alapítását Meher Tatna, a HFPA elnöke jelentette be a napokban a Golden Globe-jelölésekkel egyidejűleg. Az újságírószervezet kedden a honlapján számolt be arról, hogy a televíziós életműdíjat Carol Burnett veheti át és az elismerést egyúttal róla is nevezik el.

A 85 esztendős színésznő korábban ötször nyerte el a Golden Globe-díjat televíziós kategóriákban egyebek mellett a The Carol Burnett Show című műsoráért.

A komikát és énekesnőt a január 6-i Golden Globe-díjátadón ünneplik majd televíziós pályafutásáért a Beverly Hilton Hotelben.

A Golden Globe-gála közvetítését világszerte sok millióan nézik. A díjátadón a Hollywoodban akkreditált újságírók szervezetének szavazatai alapján a legjobb televíziós és filmes alkotókat és produkciókat ismerik el.

A HFPA hosszú ideje tiszteleg a film kiválóságai előtt filmes életműdíjával, a Cecil B. DeMille-díjjal, a Carol Burnett-díjjal pedig ezentúl évente köszönti majd a televíziózás kiemelkedő egyéniségeit.

Meher Tatna méltatásában kiemelte, hogy Burnett több mint 5 évtizeden át nevettette meg a közönséget, ő volt az első nő, aki egy szórakoztató műsor - a The Carol Burnett Show - házigazdája lett. Ugyancsak első nőként elnyerte mind a Mark Twain-díjat, mind a Kennedy Center életműdíját.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!