mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Mezriczky László
Mezriczky László
Ispiro Consulting Kft.
ügyvezető, tulajdonos


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Üzletfejlesztési igazgató a 1080P-nél
2019-01-16 13:49 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

November elejétől Holovács Annamária a Ringier / Mediaworks korábbi marketing vezetője üzletfejlesztési igazgatóként támogatja a 1080P Reklám- és Médiaügynökség munkáját.

Az ügynökségnél létrejött új pozícióval a 1080P legfőbb célja ügyfelei mind magasabb szintű kiszolgálása és a vállalati divíziók közötti folyamatok optimalizálása.

"Az elmúlt időszakban megvalósult és a közeljövőben tervezett növekedés tette szükségessé a pozíció megteremtését. Annamária személyében egy olyan széles tapasztalattal rendelkező vezetővel lett gazdagabb az ügynökségünk, amely garantálja a folyamatos növekedés mellett a szolgáltatás minőségének fejlesztését is." - hangsúlyozta Urbán Zsolt, a 1080P ügyvezetője.

"Az 1080P-ben egy olyan különleges szakmai szemléletet találtam meg, ahol azt gondolom a nagyvállalati tapasztalatom hozzá tud járulni az ügynökség további sikereihez. Nagyon meglepett és inspirálóan hatott rám az a szakmai alázat és elszántság, amely az ügynökség szakembereit jellemzi." - tette hozzá Holovács Annamária.

A szakember pályafutását a svájci Ringier európai igazgatóságán kezdte. Menedzserként több magyarországi vonatkozású projekt, egyebek mellett a Magyar Hírlap és a Népszabadság megvásárlásának előkészítésében vett részt. Ezt követően a hazai leányvállalat marketingkutatási és sales support igazgatója lett, majd egy rövidebb kitérő következett a Sanoma által kiadott National Geographic lapmenedzseri pozíciójába. 2003-tól két éven át - visszatérve a hazai Ringier Kiadóhoz - a Magyar Hírlap és a magazin divízió marketingigazgatói feladatait látta el. 2008-ban már külső tanácsadóként részt vett a Népszabadság Zrt.-nél folyó munkákban, egyebek mellett a Népszabadság Online megújulási folyamatának koordinálásban, illetve a cégnél zajló stratégiai tervezésben. Majd 2009-2011 között a Népszabadság marketingigazgatói feladatait látta el.

2012 elejétől a Ringier-Axel fúzióját koordinálta. A Mediaworks megalakulása után 2018 év elejéig a megyei lapok projektmenedzsere majd regionális marketing vezetője volt. Azt követően szabadúszóként vállalt projekteket és óraadó tanárként a felsőoktatásban jelenleg is segíti az utánpótlásképzést.

A Budapesti Közgazdaság-tudományi és Államigazgatási Egyetemen szerzett diplomát 2000-ben, amit aztán az ELTE jogi szakokleveles közgazdász végzettségével fejelt meg. Egyetemi évei alatt több külföldi oktatási intézményben is képezte magát, így a moszkvai Puskin Intézetben, a Stockholm School of Economicson és az egyesült államokbeli Leigh University Iacocca Intézetében.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2019-ről 2020-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2019-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2019-hoz képest

Körülbelül a 2019-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2019-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2019-hoz képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!