mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Klenovszki János
Klenovszki János
NRC Kft.
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Házon belül értékesíti reklámfelületeit a Schibsted
2019-01-23 13:10 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A jelentős fejlesztéseknek köszönhetően 2019-től a cég házon belül végzi display felületeinek ügynökségi és programmatic értékesítését is, így ezek a feladatok már csak ez év végéig maradnak a Central Mediánál.

A vállalat a programmatic területen is erősít, ennek megfelelően a jövőben a prémium hazai piactérrel, a HOPPex-szel működik együtt.

A lépést komoly előkészítő munka előzte meg, amely során egyrészt racionalizálták a belső folyamatokat, másrészt tapasztalt szakemberekkel bővítették a kampánymenedzsment csapatot. Magyarfalvi Éva, a Schibsted Hungary kereskedelmi igazgatója optimistán tekint a jövőbe, a szakember szerint ugyanis sikerült egy igen erős értékesítési csapatot felépíteni. Az állítást alátámasztja az, hogy két, nagyon komoly tapasztalattal rendelkező szakember csatlakozott a Schibstedhez. Kováts Ádám 12 éven keresztül dolgozott előbb kampánymenedzseri, majd értékesítői és key account pozícióban az Origónál, (későbbi nevén New Wave Media Group-nál), majd az EVO-nál; innen igazolt a Schibstedhez. Orosz Ádám key account pozícióból érkezett szintén az EVO-ból, ahol a klasszikus ügynökségi értékesítési feladatok mellett programmatic területen szerzett értékes tapasztalatot.

"Nagy örömömre szolgál, hogy az átállás és a felkészülés az utolsó fázisához érkezett, így magabiztosan vághatunk neki a 2019-es évnek, hiszen elismert és tapasztalt szakemberek képviselik majd a vállalatot. A sikerhez elengedhetetlen az is, hogy programmatic területen is maximálisan felkészültek legyünk. Ebben a hazai prémium piactér, a HOPPex lesz a technológiai és stratégiai partnerünk" - tette hozzá Magyarfalvi Éva.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2019-ről 2020-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2019-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2019-hoz képest

Körülbelül a 2019-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2019-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2019-hoz képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!