mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Mezriczky László
Mezriczky László
Ispiro Consulting Kft.
ügyvezető, tulajdonos


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Szerződést hosszabbított a FilmBox és a Tarr Kft.
2019-01-30 14:34 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

2019-ben is folytatódik az együttműködés az SPI / FilmBox Magyarország és a Tarr Kft. között. A két fél közel tíz éve áll üzleti kapcsolatban.

A FilmBox, FilmBox Premium, FilmBox Family és FilmBox Extra HD a Tarr Kft. FilmBox Prémium nevű csomagjában érhetők el, melynek előfizetői a több száz kiemelt tartalmat kínáló FilmBox On Demand szolgáltatáshoz is hozzáférnek Tarr MobilTV applikáción keresztül. Az említett négy csatornán kívül a Platina Mix, Mix és Filmkalauz csomagokban a FilmBox Plus is megtalálható a szolgáltatónál, illetve az SPI tematikus csatornája, az Eroxxx HD kapott még helyet a kínálatban.

"Partnerkapcsolatunk a Tarr Kft.-vel gyümölcsözőnek bizonyult, ezért közös megállapodással úgy döntöttünk, hogy folytatjuk az eddigi munkát. Nagy örömünkre szolgál, hogy a jövőben is izgalmas csatornákat és tartalmakat biztosíthatunk nézőink számára ezen a platformon." - nyilatkozta Fülöp Tamás, az SPI International regionális operatív igazgatója.

A FilmBox csatornák üzemeltetője az SPI International, amely közel 20 éve meghatározó szereplője a független filmpiacnak. Az SPI International hat földrészen több mint 30 csatornát üzemeltet, melyekből Magyarországon jelenleg tizennégy érhető el. Az egyes csatornák önálló, egymástól független műsorkínálattal rendelkeznek, a nézők pedig reklámmegszakítás nélkül élvezhetik a különféle tartalmakat a nap huszonnégy órájában.

A TARR Kft. szolgáltatási területének szinte 100%-án digitális minőségben juttatja el kínálatát előfizetőihez. Három nagy csomag mellett tematikus kis csomagok színesítik palettáját, ezekben kaptak helyet az SPI/Filmbox Magyarország csatornái is. "Számunkra is értékesek ezek a tartalmak - nyilatkozta Tarr János, a kft. ügyvezetője. - Célunk, hogy előfizetőink elégedettek legyenek, és minél többen megtalálhassák az őket érdeklő csatornákat. A reklámmegszakítás nélküli tévézés külön érték a mai világban, úgy gondoljuk, hogy ezt ügyfeleink is kedvelik, a mobilitás pedig azt az igényt próbálja kielégíteni, hogy a tévézés már ne csak az otthoni kikapcsolódást jelentse."Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. november 20-21.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

IT Manager
[2019-08-06]
Projektmenedzser
[2019-08-06]
tovább  
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!